Telefoonnummer, Whatsapp nummer en e-mail van de FamilieNieuws.com redactie voor vragen of het delen van Surinaams nieuws, video’s, familieberichten en verhalen uit Paramaribo, Suriname of Nederland

Op bovenstaand telefoonnummer en email adres kunt u contact opnemen met de redactie voor vragen of het delen van familieberichten, anonieme verhalen en nieuws of video’s uit Suriname en Nederland.

Familieberichten

FamilieNieuws.com is hét condoleanceregister met familieberichten over beri’s in Suriname en Nederland.  Wij publiceren dagelijks rouwberichten over crematies en begrafenissen. Vanuit de hele wereld kan iedereen dan meeleven met de nabestaanden door een berichtje achter te laten bij de reacties op de website of op onze social media.

Familieberichten kunnen worden ingediend via bovenstaand e-mail adres of via Whatsapp op bovenstaand telefoonnummer. Alle overlijdensberichten worden gratis geplaatst.

Anonieme Verhalen

Ingezonden anonieme verhalen uit Suriname en Nederland. Mensen vragen vaak ook om advies van onze lezers. Dat kan gaan over bijvoorbeeld relatieproblemen, dating, familie kwesties of vakantie liefdes.

Anonieme verhalen kunt u het beste delen via bovenstaand e-mail adres.

Nieuws

FamilieNieuws.com publiceert een selectie van het meest relevante nieuws uit Suriname en Nederland van verschillende nieuwsbronnen. Onze focus ligt op nieuws dat mensen direct raakt. Denk hierbij aan politieberichten, actualiteiten, bizarre verhalen of vakantie tips.

Uw nieuwsberichten kunt u het beste delen via bovenstaand e-mail adres.

Media

Wij zijn altijd op zoek naar mooie foto’s en video’s uit Suriname en Nederland. Van mensen, locaties, producten of evenementen. Deze foto’s en video’s kunt u het beste delen via Whatsapp. Wij vermelden altijd de bron. Als u wilt, kunnen wij een speciale promotie doen van een fotograaf of filmmaker.

Vragen

Voor vragen of opmerkingen kunt ons bellen op bovenstaand nummer. Via Whatsapp of email kunt u ook contact met ons opnemen.

Privacy

Belangrijk om te vermelden is dat wij uw privacy serieus nemen. Daarvoor hebben wij een Cookie- en Privacy Beleid opgesteld, waar u kunt lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Meer FamilieNieuws.com

Meer informatie over FamilieNieuws.com kunt u vinden bij Over Ons. Een overzicht van alle pagina’s en de laatste berichten kunt u vinden op de Sitemap.