FAQ – VEELGESTELDE VRAGEN

OVER FAMILIENIEUWS

Wat is FamilieNieuws?

Voel jij je op een of andere manier verbonden met Suriname? Dan vind je FamilieNieuws waarschijnlijk leuk! FamilieNieuws is er namelijk voor iedereen met een Surinaams hart. Het staat vol met familieberichten, persoonlijke verhalen en interessante berichten over Surinamers en de Surinaamse lifestyle. Daar hoort natuurlijk ook lekker Surinaams eten bij.

Kan ik mijn persoonlijke verhaal delen?

Ja dat kan. Persoonlijke verhalen plaatsen wij ook gratis. Wij zorgen er altijd voor dat het verhaal dan ook echt anoniem is door alle namen te veranderen.

Werken jullie ook samen met gastbloggers?

Ja, dat doen we. Neem contact met ons op als je interesse hebt om jouw artikel(en) te plaatsen op FamilieNieuws.

FAMILIEBERICHTEN

Wat kost het plaatsen van een familiebericht?

Het plaatsen van een familiebericht is gratis. Denk hierbij aan rouwadvertenties en dankbetuigingen. Maar ook felicitaties voor jarigen, geslaagden, jubilarissen of huwelijken.

Kunnen jullie helpen met het opstellen van een familiebericht?

Jazeker. En dat is ook gratis. Een familiebericht opstellen is best moeilijk en kan heel duur zijn als je het door een bedrijf laat doen. Als je zelf al een bericht hebt, kun je het aanleveren. Maar we helpen ook graag bij het opstellen van en familiebericht.

FOODCLUB

Wat is Food Club?

De Food Club is de business directory voor Surinaams eten in Nederland. In deze bedrijvengids staan alle Surinaamse restaurants, foodtrucks, warungs, roti shops en eethuizen in Nederland. VIP of Executive Members krijgen een eigen pagina, waarin ze foto’s, video’s en informatie zoals openingstijden en hun menu kunnen laten zien. Vanuit deze pagina kan er ook direct een bestelling worden geplaatst. VIP Members vallen extra op, omdat ze bovenaan overzichtpagina’s staan met een banner.

ONZE BEZOEKERS

Hoeveel bezoekers heeft FamilieNieuws?

Gemiddeld 20.000 bezoekers per dag, voornamelijk uit Nederland en Suriname. Dat levert zo’n 40.000 page views per dag op. Daarnaast hebben wij een bereik van zo’n 180.000 volgers op verschillende social media.

Hoeveel Nederlandse bezoekers heeft FamilieNieuws?

Gemiddeld 7.000 Nederlanders per dag. Dat levert zo’n 15.000 Nederlandse page views per dag op.

SOCIAL MEDIA

Welke social media gebruiken jullie?

Wij gebruiken Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest en Twitter. Op Facebook hebben we verschillende kanalen, zoals onze FB hoofdpagina, een pagina over LifeStyle en een pagina over Surinaamse ondernemers. Op Instagram hebben we ook een algemene hoofdpagina en een speciaal account voor Surinaams eten. Daarnaast maken we gebruik van Linkedin en Twitter. Al deze kanalen worden ook gebruikt voor de promotie van bedrijven, producten of personen.

Staat jouw vraag er niet bij? Laat het ons weten!