Manuska Held is beëdigd tot verpleegkundige | Denise Lifestyle

Manuska Held gefeliciteerd Denise Lifestyle fr

Helpen jullie mee met het feliciteren van de prachtige Manuska Held uit Paramaribo?

Ze is beëdigd tot verpleegkundige. Ze is ontzettend trots en ze wil een ieder bedanken voor de steun. En ze wil ook mensen die het zwaar hebben een hart onder de riem steken. ‘God is er altijd, Hij laat je niet in de steek’.

Bekijk het bericht voor meer informatie en lees de krachtige woorden en bekijk ook de prachtige foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Ook ik ben trots op jou, lieverd. Het was niet altijd makkelijk, het was zelfs ontzettend zwaar, but you did it. Soso lobi van Denise. #Amsterdam #Paramaribo #geslaagd #travel #vakantie

Foto’s
Bekijk de prachtige gedeelde foto’s van verpleegkundige Manuska Held. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

De heer heeft bewezen dat hij God is. Na zoveel tegenslagen is het eindelijk gelukt. Ik feliciteer mezelf met deze mijlpaal. Ik ben die trotse verpleegkundige, genaamd zuster

Held Manuska

Ik ben precies 1 maand geleden geslaagd en inmiddels beëdigd tot verpleegkundige. Ik bedank een ieder die mij op welke wijze dan ook heeft ondersteund gedurende de opleiding.

Ik wil God bedanken, want Hij alleen kon het waarmaken, daarom wil ik de wereld laten weten wat God heeft gedaan. Ik wil anderen bemoedigen om te vertrouwen op God en hun vertrouwen op Hem te stellen, want Hij alleen heeft het laatste woord over ons leven, en niet de mens.

Het was een lange weg maar 1 ding was zeker, wat God gezegd heeft moet in vervulling gaan! Hij heeft mij weer laten zien dat Hij ons leven bepaalt, dus spreuken 3:5

Vertrouw op de Here met uw ganse hart en steun op uw eigen inzicht niet. Wie op God vertrouwd zal zeker 100% winnen. Jij die door een strijd gaat of moeilijkheden hebt, vertrouw op God. Gods woord zegt en Leert ons bid en werk dus je zal het maken. God hoort en ziet jou. Hij is jou niet vergeten na regen schijnt de zon. Vertrouw op hem, Hij is de Rots die niet wankelt.

Koop al jouw Suriname items bij Bol.com

Manuska Held gefeliciteerd Denise Lifestyle fr

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media
P.s. Binnenkort komt onze Surinaamse Ondernemers & Travel gids uit. Wil je er ook in staan? Dat kan al vanaf GRATIS. Meld je dus snel aan!