Charomey Biswane is afgestudeerd in Nederland | Denise Lifestyle

Charomey Biswane Rotterdam afgestudeerd

Hard work Pays off! Helpen jullie mee met feliciteren? Charomey Biswane is afgestudeerd in Nederland. Hij kreeg een 10 voor zijn stage! 

Bekijk het bericht voor meer informatie. Jouw felicitatie kun je plaatsen in de comments. #afgestudeerd #geslaagd #verpleegkund #hbov #hogeschoolrotterdam

AFGESTUDEERD!

Met trots mag ik mededelen dat ik, Charomey Biswane, ben geslaagd voor de bachelor Verpleegkunde aan de Bachelor Verpleegkunde Rotterdam

De afgelopen 20 weken heb ik stage gelopen op de afdeling Maag-, Darm-, en Leverziekten binnen het Franciscus Gasthuis & Vlietland Dit heb ik weten af te sluiten met een 10!

Voor mijn scriptie heb ik een praktijkgericht onderzoek gedaan naar de mate van niet-verpleegkundige taken en ongepaste zorg op de afdeling, waardoor zorgtaken onafgemaakt blijven. Hier heb ik een mooie 7 voor gekregen!

Thank you

Ik wil allereerst mijn familie bedanken voor de support gedurende de opleiding.

In het bijzonder wil ik ook Tjakske de Jonge bedanken voor de enorme fijne begeleiding en steun, waar ik met minder zelfvertrouwen en angst door eerdere ervaringen dacht dat ik het niet meer in mij had om verpleegkundige te worden. Ik waardeer ieder moment die u voor mij heeft vrijgemaakt!

Dank aan mijn vorige begeleiders Rilana Wouters, Kristel Geul, Bianca Seelbach Groenenboom, Laurence Kraaijeveld-Vogelaar voor het delen van jullie kennis waar ik veel van heb geleerd en mij lieten zien dat dit vak bij mij past. Natuurlijk ook alle werkbegeleiders en collega’s die mij hebben meegenomen om te helpen aan mijn leerproces en de bijdragen en de begeleiding van de afgelopen jaren vanuit de Hogeschool Rotterdam.

Last but not least wil ik mezelf bedanken, omdat ik heb doorgezet. Ik ben trots op mezelf voor deze prestatie en kijk ernaar uit om het verpleegkundig beroep uit te oefenen en sta open voor nieuwe kansen en uitdagingen. 

Charomey Biswane Rotterdam afgestudeerd

Charomey Biswane
Linkedin. 

Koop al jouw Suriname items bij Bol.com


Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media
P.s. Binnenkort komt onze Surinaamse Ondernemers & Travel gids uit. Wil je er ook in staan? Dat kan al vanaf GRATIS. Meld je dus snel aan!