Mijn tweelingbroer Stanley Tolud uit Suriname is afgestudeerd | Foto’s | Felicitaties

Stanley Tolud afgestudeers Amsterdam Paramaribo 5

Wauw, fantastisch dit!!!! Kijk hem zitten, als enige man tussen de vrouwen. Helpen jullie mee met feliciteren? Stanley Tolud is afgestudeerd in Suriname!

Hij wordt van harte gefeliciteerd door zijn trotse tweelingbroer Oscar Tolud. Bekijk het mooie bericht om te weten wat hij heeft gedaan en check de foto’s en geef het door aan belangstellenden! Wij van FamilieNieuws zijn ook ontzettend trots op je Stanley. Succes! #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie #covab #diploma #studie

Grote werken worden niet door kracht volbracht maar door volharding.

Op 7 juni 2024 is Stanley Tolud afgestudeerd van het EFS College Covab. Twee weken later op 28 juni 2024 heeft hij zijn eed afgelegd en is nu dus officieel verpleegkundige. Trots zijn wij op jou. Tussen de 86 afgestudeerden zit jij daar als enige man. Wat een prestatie. Ondanks de zware periode die wij achter de rug hebben, heb jij laten zien dat grote werken niet door kracht worden volbracht maar door volharding.
Grote werken worden niet door kracht volbracht maar door volharding.

Trots ben ik op jou.
Je tweeling broer,
Oscar Tolud.

Koop al jouw Suriname items bij Bol.com

Stanley Tolud afgestudeers Amsterdam Paramaribo 5
Stanley Tolud afgestudeers Amsterdam Paramaribo 5

Lees ook:

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media
P.s. Binnenkort komt onze Surinaamse Ondernemers & Travel gids uit. Wil je er ook in staan? Dat kan al vanaf GRATIS. Meld je dus snel aan!

#Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie