Onderneemster Daniëlle Dipopawiro opent shop in Coronie | In The Spotlight | Denise

Surinaamse ondernemer Danielle Dipopawiro Coronie

In the spotlight! Daniëlle Dipopawiro van FELI’S Baby Shop and More. P.s. Helpen jullie mee met een big up & een share? Het kost jou namelijk niets!

Check de aanbiedingen op Dameskleding bij Bol.com

“Eindelijk babyspullen te koop in Coronie”. Helpen jullie mee met het feliciteren van deze knappe onderneemster. Ze heeft haar shop geopend in Coronie. Bekijk het bericht en de foto’s en geef het door aan een ieder. Succes jonge dame. More to come. Wil je ook in de spotlight staan met je business? Maak contact met Denise. #Surinaamseondernemers #ondernemers #business #geldverdienen #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie #Lifestyle #viral #voorjou #suportyourlocals #trots

Daniëlle Dipopawiro opent shop in Coronie

“Eindelijk babyspullen te koop in Coronie”. Daniëlle Dipopawiro heeft haar shop geopend in Coronie. FELI’S Baby Shop and More is nu geopend te Friendship Coronie. Je kunt hier ook terecht voor je online bestellingen.

In een gesprek met ’I love Coronie’ vertelt de hardwerkende en ambitieuze Daniëlle dat ondernemen altijd al een droom van haar is geweest. Zij hoopt dat velen haar voorbeeld zullen volgen, want de stad Coronie heeft potentie. Stil zitten is namelijk geen optie. Daniëlle is tevens de voorzitter van Blessie Cosu. Ze is een van de vele sterke vrouwen van het district Coronie. Big up! Volg Daniëlle op Facebook? Klik hier.  Wil je ook in The Spotlight staan met je business? Stuur mij dan een bericht! Groetjes van Denise

Foto’s
Bekijk de gedeelde foto’s van Daniëlle Dipopawiro uit Coronie. Geef het door aan belangstellenden in Suriname en Nederland:

Surinaamse ondernemer Danielle Dipopawiro Coronie

Lees ook:

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media
P.s. Binnenkort komt onze Surinaamse Ondernemers & Travel gids uit. Wil je er ook in staan? Dat kan al vanaf GRATIS. Meld je dus snel aan!

#Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie