Linda Mungroop uit Suriname is overleden | Beri

Linda Mungroop Amsterdam Paramaribo

Helpen jullie mee met het condoleren van de kinderen van Linda Mungroop uit Suriname. Ze was weduwe van  Iwan Lie Ten.

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aanbelangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wijk van FamilieNieuws wensen iedereen veel power met het verlies. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie

Al bezwijkt mijn hart en vergaat mijn lichaam, de rots van mijn bestaan, al wat ik heb, is God, nu en altijd
Psalm 73:26

Bedroefd en toch dankbaar dat aan haar, lijden nu een einde is gekomen, delen wij u mede dat na een langdurig ziekbed die zij op bewonderenswaardige wijze heeft gedragen, van ons is heengegaan onze moeder en oma:

Linda Marijke Mungroop
Weduwe van Iwan Lie Ten

Uitvaart


De singi neti wordt op woensdag 12 juni 2024 gehouden in de Parochiezaal van de Heilige Familiekerk aan de Margrietstraat #4 van 19.00 tot 21.00 uur.
Op donderdag 13 juni 2024 is er van 13.15 tot 14.00 uur gelegenheid tot het nemen van afscheid in de Heilige Familiekerk waarna de uitvaartmis van 14.00 tot 15.15 uur gehouden zal worden. De begrafenis zal om 16.30 uur op de Rooms-Katholieke begraafplaats aan de Schietbaanweg plaatsvinden.

Namens:
Sandra
Sieuw Chien en Veoula
Christine en Peter
John en Melisa
Wendy en Terry
en kleinkinderen

Rust zacht lieve mama en oma, wij zullen u enorm missen

Linda Mungroop Amsterdam Paramaribo
Linda Mungroop Amsterdam Paramaribo
Linda Mungroop Amsterdam Paramaribo

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media
P.s. Binnenkort komt onze Surinaamse Ondernemers & Travel gids uit. Wil je er ook in staan? Dat kan al vanaf GRATIS. Meld je dus snel aan!