Marinades van Sishado nu ook bij de Albert Heijn in Nederland | Surinaamse Ondernemers

Sishado Albert Heijn Nederland 0

Geweldig nieuws. De heerlijke marinades van Sishado zijn nu ook verkrijgbaar bij de Albert Heijn in Nederland.

Dat scheelt weer overvracht als je op vakantie bent geweest naar Suriname. Helpen jullie mee met een big up voor CEO Kenneth van Gom en zijn team?

Bekijk het bericht voor meer informatie. Uiteraard zijn ze ook nog te verkrijgen bij de meeste Toko’s in Nederland. Maar die heb je niet op elke hoek van de straat en de AH wel. Eet smakelijk! #Sishado #AlbertHeijn #newproduct #surinaamsekeuken #exotischeten #SmaakvolGenieten #Surinaamseten Nederland #Albertheijn #Amsterdam

Wij van FamilieNieuws feliciteren CEO Kenneth van Gom en het team. Dit is een mooie mijlpaal. We wensen jullie veel succes!

Repost:
Groot Nieuws!

We kunnen ons enthousiasme niet bedwingen! Onze overheerlijke Sishado marinades zijn nu verkrijgbaar in de Albert Heijn in Nederland. Dit is een geweldige mijlpaal voor ons en we zijn superblij dat we onze authentieke Surinaamse smaken nu met nog meer mensen kunnen delen.

Proef de rijke, exotische smaken van Suriname nu gewoon bij jou om de hoek!

Bedankt voor jullie steun en laten we samen genieten van deze smaakvolle reis!
Sishado

Sishado Albert Heijn Nederland 0

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media
P.s. Binnenkort komt onze Surinaamse Ondernemers & Travel gids uit. Wil je er ook in staan? Dat kan al vanaf GRATIS. Meld je dus snel aan!