KNO-arts Errol Jessurun uit Suriname is overleden | Foto´s | Beri

Errol Jessurun directeur Amsterdam Paramaribo

Hij werd ook wel één van de beste KNO artsen genoemd. Voormalige medisch directeur en KNO-arts, Dr. Errol Jessurun, is overleden. Helpen jullie mee met condoleren?

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de familie, oud collega’s en vrienden veel power met het verlies. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie

Overleden,
voormalige medisch directeur en KNO-arts, Dr.

Errol Jessurun

De Vereniging van Medici in Suriname betuigt haar diepste medeleven aan de familie van Dr. Jessurun. “We verliezen in hem één van onze beste KNO-artsen,” aldus de Vereniging. Zijn nalatenschap zal voortleven in de herinneringen van degenen die het voorrecht hadden om met hem samen te werken en van zijn zorg te mogen profiteren.

Uitvaart
Informatie omtrent de uitvaart wordt nader bekend gemaakt

Foto’s
Bekijk de gedeelde foto’s en condoleances van KNO-arts Errol Jessurun uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Errol Jessurun directeur Amsterdam Paramaribo
Errol Jessurun directeur Amsterdam Paramaribo
Errol Jessurun directeur Amsterdam Paramaribo
Errol Jessurun directeur Amsterdam Paramaribo

Errol Jessurun directeur Amsterdam Paramaribo

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media
P.s. Binnenkort komt onze Surinaamse Ondernemers & Travel gids uit. Wil je er ook in staan? Dat kan al vanaf GRATIS. Meld je dus snel aan!