Help mee zoeken! Dhalysia uit Nederland is vermist | Foto’s

Vermist Dhalysia uit Nederland

Dhalysia heeft dringend haar medicatie nodig dus het is heel belangrijk dat ze snel wordt gevonden. Je helpt al mee door dit bericht te delen met iedereen!

Heeft iemand de 17-jarige Dhalysia uit Nederland gezien? Weet iemand waar ze is? Maak dan meteen contact. Dhalysia, waar ben je? Laat iets van je horen! #vermistr #nederland #spoorloos #opsporingverzocht #dochter #Suriname #vakantie

Hierbij een dringend bericht van vermissing! Geef het door aan iedereen. Help Ons Dhalysia Nunes Baptista te vinden. Dhalysia Nunes Baptista uit Zaandam wordt sinds 4 juni 2024 vermist. Ze is voor het laatst gezien om 14:50 uur op de Peperstraat in Zaandam. De familie en autoriteiten zijn dringend op zoek naar informatie die kan helpen om haar veilig thuis te brengen.

Details:
Naam: Dhalysia Nunes Baptista
Geboortedatum: 25 mei 2007
Lengte: 1.64 cm
Kenmerkende kleding op de dag van vermissing:
Blauwe spijkerbroek
Roze met wit vest met bloemen
Zwarte schoudertas

Belangrijke medische Informatie:
Dhalysia heeft diabetes type 1. Het is uitermate zorgwekkend dat zij al minstens twee dagen zonder haar medicatie is. Dit kan ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengen en vereist onmiddellijke actie.

Hoe kunt u helpen?
Als u Dhalysia heeft gezien of informatie heeft over haar huidige verblijfplaats, neem dan alsjeblieft direct contact op met de familie: 0619738703
Of Bel:

politie: 0900-8844
Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Internationale oproepen: 0800-6070

Deel deze oproep op sociale media en met uw lokale gemeenschap om het bewustzijn te vergroten. Laten we samenwerken om Dhalysia veilig terug naar huis te brengen. Elk moment telt.

Vermist Dhalysia uit Nederland
Vermist Dhalysia uit Nederland

Vermist Dhalysia uit Nederland

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media
P.s. Binnenkort komt onze Surinaamse Ondernemers & Travel gids uit. Wil je er ook in staan? Dat kan al vanaf GRATIS. Meld je dus snel aan!