19-jarige tijdens het zwemmen niet boven water gekomen | Politie Suriname

Een familie uitje is geëindigd in een drama. De 19-jarige Jimmy, ook bekend als Chulo, is in de diepte verdwenen en nog steeds niet boven water gekomen

Lees hier het officiële bericht van de politie omtrent het trieste gebeuren. Geef het door aan belangstellenden. Zolang zijn lichaam niet boven water is gekomen blijven we hopen op een wonder. We wensen de familie veel power. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie

Politie Suriname schreef: Jongeman vermoedelijk verdronken te kowru kriki. De politie van het bureau Zanderij kreeg op zondag 2 juni 2024 omstreeks 14:00 uur n.m. telefonisch de melding dat de 19 jarige jongeman (J.B) in de diepte van de Kowru Kriki is verdwenen.

De wetsdienaren begaven zich na melding, voor onderzoek naar de locatie, waarbij is gebleken dat het slachtoffer zich met familieleden voor ontspanning ter plekke bevond. Het vermoeden bestaat dat J.B. die volgens verklaring van familie, teveel had gedronken en drugs had gebruikt, op gegeven moment sprong in het hoogwater waar de stroming sterk was en verdween in de diepte. Een zoekactie door de familie leverde niet het gewenste resultaat op, waarna de politie van voornoemde bureau werd ingeschakeld. De zoekactie wordt voortgezet.

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media
P.s. Binnenkort komt onze Surinaamse Ondernemers & Travel gids uit. Wil je er ook in staan? Dat kan al vanaf GRATIS. Meld je dus snel aan!