‘Ik ben eindelijk van die narcist af’ | Het verhaal van Roos | Anonieme Verhalen

relatie verhalen FamilieNieuws Denise Amsterdam Paramaribo

Luister naar je gevoel!! Dat is de boodschap die Roos heeft voor alle vrouwen.

Ze heeft niet naar haar skieng fierie geluisterd en daarom waren de afgelopen 9 jaar een hel voor haar. Ze is reeds 4 jaar aan het genezen van deze narcistische persoon die haar leven tot een hel maakte. Lees haar verhaal. Misschien herken je jezelf erin. Want Roos is echt niet de enige sa bin ‘pina pina nanga wan mang’. Geef het door aan je vriendinnen zodat ze niet dezelfde fout maken. En schoonmoeders, waarom zijn sommige van jullie zo wreed? #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie #stories #mijnverhaal

Mijn ex is een narcist

Hi Denise,

Ik wil graag mijn verhaal delen. Ik ben een 50-jarige leerkracht uit Suriname. Ik ben moeder van drie kinderen. Mijn oudste dochter werd op jonge leeftijd dodelijk aangereden toen ze van school kwam. Deze traumatische gebeurtenis heeft haar broertje, die getuige was, nog steeds niet volledig verwerkt.

Na deze tragedie was ook ik jarenlang gebroken. De vader van mijn kinderen en ik waren reeds 6 maanden gescheiden. Uit dat huwelijk zijn mijn twee oudste kinderen geboren. Enkele jaren na de dood van mijn dochter kreeg ik een derde kind met een goede vriend, omdat ik graag weer een dochter wilde.

Ik was eenzaam en verlangde naar iemand met wie ik samen kon opbouwen. Via iemand in de kerk leerde ik een man kennen. Clay was dertien jaar ouder dan ik en ondanks vele waarschuwingssignalen trouwde ik met hem. Mijn twijfel was zo groot dat ik bijna niet op mijn eigen huwelijk verscheen, maar ik zette door, deels omdat zijn moeder voor het huwelijk bij mij kwam logeren met haar 100-jaar oude moeder.

En vrouw met een huis en auto

Ik dacht dat zij mij beter wilde leren kennen voor haar zoon met mij zou gaan trouwen, achteraf bleek dat ze alleen maar wilde zien of ik op materieel gebied goed genoeg was voor haar Clay. Hij is alleen op zoek naar vrouwen die een huis en auto bezitten. Uit zichzelf wil hij geen geld uitgeven aan de vrouwen. Zijn geld gaat uitsluitend naar zijn moeder.

Voor het huwelijk behandelde zijn moeder mij een keertje vreselijk. Ik eiste via haar zoon dat ze zich zou verontschuldigen, anders zou het huwelijk niet doorgaan. Uiteindelijk bood ze haar excuses aan met de woorden: “Wij moeten elkaar leren vergeven.”

Ik had echt naar mijn gevoel moeten luisteren. Direct na het huwelijk begon Clay mij te beschuldigen. Hij zei dat ik hem had gedwongen om met hem te trouwen. Zijn moeder uitte deze beschuldigingen ook regelmatig, op een hatelijke manier.

Na de huwelijksvoltrekking kwam Clay met slechts een klein zakje kleren naar mij toe en maakte nooit aanstalten om volledig bij mij te wonen. De eerste huwelijksnacht gebeurde er niets omdat hij geen poging deed om intiem te zijn. Hij zocht steeds redenen om weg te lopen. Het bleek dat hij niet kon spieren. Het eerste jaar van ons huwelijk zag ik hem misschien drie maanden in totaal.

Clay had narcistische trekken en probeerde mij gek te maken. Een jaar en enkele maanden na ons huwelijk ging ik zoals vele keren daarvoor met Clay praten over ons huwelijk. Hij en zijn moeder hebben mij bij die gelegenheid uitgedaagd en op hun balkon zwaar mishandeld. Mijn zaak is nooit rechtvaardig behandeld en ik denk daarom nog steeds aan het starten van een rechtszaak. De lichamelijke gevolgen van de mishandeling voel ik nu nog steeds.

Toch nam ik hem terug. Mijn kinderen vonden dat heel erg. Hij en zijn moeder mochten alles met mij doen dat zij goed vonden. Ik moest echter niet durven daarover een opmerking te maken. Ik werd constant gemanipuleerd. Voor en na het huwelijk. Maar ik werd sterker. In totaal zag ik hem in de negen jaar dat ons huwelijk duurde, slechts negen maanden.

Geen knappe man

Toen ik hoorde dat hij intiem was met andere vrouwen, besloot ik mijn leven en de toekomst van mijn kinderen opnieuw te evalueren. Uiteindelijk vroeg ik eind vorig jaar, na veel 4-jaar bidden en nadenken, de echtscheiding aan. De uitspraak was in het eerste kwartaal van 2024, maar ik ontving het vonnis pas eind april van mijn advocaat.

Het lukt mij nu redelijk goed om met de emotionele pijn om te gaan, maar hij heeft mijn leven verwoest. Ik negeerde letterlijk alle red flags toen ik hem ontmoette. Hij kwam in mijn leven om alles af te breken, niet om iets moois op te bouwen. Hij gebruikte mij voor zijn ego. Hij is niet eens een knappe man, maar ik had gehoopt dat zijn hart mooier was.

Ik had het kunnen weten vanaf dag 1. Hij heeft mij bedrogen. Maar hij is een groot gevaar voor andere vrouwen in de gemeenschap. Ik wil daarom andere vrouwen waarschuwen voor deze man. En voor dit soort mannen. Ik hoop dat ik met mijn verhaal anderen kan beschermen. Negeer je gevoel niet.

Hij en ik zijn niet meer samen. Sterker nog, ik heb hem 4-jaar lang, sinds 2020, niet willen zien noch spreken. Als mensen hem zagen, deed hij alsof we nog een stel waren. Ik hoop dat FamilieNieuws mijn verhaal publiceert. Alvast bedankt daarvoor.
Roos

Shopping

Bekijk hieronder Denise’s shoppinglist van vandaag.


relatie verhalen FamilieNieuws Denise Amsterdam Paramaribo
Foto van Alina Rossoshanska
P.s. Binnenkort komt onze Surinaamse Ondernemers & Travel gids uit. Wil je er ook in staan? Dat kan al vanaf GRATIS. Meld je dus snel aan!
Disclaimer. Het kan zijn dat dit artikel affiliate links bevat. Dit betekent dat wij een kleine commissie ontvangen wanneer je via deze linkjes iets boekt of koopt. Dit kost jou uiteraard niets extra. Maar het ondersteunt ons wel.

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media