Onze Soerin Oemraw is overleden in Nederland | Beri

Soerin Oemraw Zaandam Amsterdam Paramaribo 2

Helpen jullie mee met het condoleren van de nabestaanden van de geliefde Tonny Soerin Oemraw uit Nederland? Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie

Psalm 23
1. Een psalm van David. De HEERE is mijn Herder, mij ontbreekt niets.
2. Hij doet mij neerliggen in grazige weiden, Hij leidt mij zachtjes naar stille wateren.
3. Hij verkwikt mijn ziel, Hij leidt mij in het spoor van de gerechtigheid, omwille van Zijn Naam.
4. Al ging ik ook door een dal vol schaduw van de dood, ik zou geen kwaad vrezen, want U bent met mij; Uw stok en Uw staf, die vertroosten mij.
5. U maakt voor mij de tafel gereed voor de ogen van mijn tegenstanders; U zalft mijn hoofd met olie, mijn beker vloeit over.
6. Ja, goedheid en goedertierenheid zullen mij volgen al de dagen van mijn leven. Ik zal in het huis van de HEERE blijven tot in lengte van dagen.

“Jouw nalatenschap is niet te meten in jaren, maar in de liefde en vreugde die je ons hebt gegeven.”

Tonny “Soerin” Oemraw

Geboren 21 Oktober 1963
Overleden 23 Mei 2024

Uitvaart
De uitvaart vindt plaats op vrijdag 31 mei 2024 in Nederland

Soerin Oemraw Zaandam Amsterdam Paramaribo 2

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media