27-jarige Anchello verliest leven in het verkeer | Foto’s | politie | Suriname

27-jarige Verkeer Suriname Amsterdam Paramaribo er

Een noodlottig en wreed ongeval maakte een eind aan het leven van de 27-jarige Anchello

Lees hier het officiรซle bericht van de politie om te weten wat er precies is gebeurd. Lees ook de opvallende bekendmaking van de kerk. Echt triest. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder heel veel power met het veel te vroege en plotselinge verlies. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie

27-jarige Anchello

Politie Suriname schreef: Bromfietser rijdt tegen stilstaande bus op en overlijdt in ziekenhuis. De 27-jarige bromfietser M.C. (redactie 27-jarige ๐€๐ง๐œ๐ก๐ž๐ฅ๐ฅ๐จ ๐Œ๐ฎ๐ซ๐ฎ๐ข๐ง ๐‚๐ซ๐ฎ๐ข๐œ๐ค๐ฌ๐ก๐š๐ง๐ค) is na in de morgen van maandag 27 mei 2024 aan de Fredericiweg in het district Nickerie te zijn opgereden tegen een stilstaande coasterbus, in het Mungra Medisch Centrum (M.M.C.) komen te overlijden.

De politie van het bureau Paradise deed na de melding van de aanrijding omstreeks 07.00 uur v.m. de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het verkeersslachtoffer zwaargewond op het wegdek aangetroffen en werd met de ambulance afgevoerd naar het MMC, alwaar hij na enkele uren het leven heeft gelaten. Volgens het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat de bus bestuurder over de Fredericiweg reed, komende vanuit de richting van Nieuw Nickerie en gaande naar die van de Parmessarweg.

Ter hoogte van pand nummer 484 stopte de buschauffeur voor een leerkracht om in te stappen. Op dat moment reed de bromfietser, die ook in dezelfde richting reed tegen de achterkant van de stilstaande bus op, met voor hem het noodlottige gevolg. De buschauffeur, die in het bezit is van een geldig rijbewijs en niet onder invloed van alcohol verkeerde, bleef ongedeerd bij het verkeersincident.

Hangende het onderzoek zijn de voertuigen ter herkeuring door de politie in beslag genomen.
In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van M.C. door de politie afgestaan aan de nabestaanden. De Verkeersunit van Regio West zet het onderzoek van deze aanrijding voort.

Bekijk de foto’s van 27-jarige Anchello Cruickshank uit Suriname. Lees ook de bekendmaking van de kerk Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

27-jarige Verkeer Suriname Amsterdam Paramaribo er
27-jarige Verkeer Suriname Amsterdam Paramaribo er

Volg FamilieNieuws! Hรฉt Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Fotoโ€™s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media