Zuster Gerda Fraenk gaat met pensioen | Foto’s | Surinamers | Denise

gerda Fraenk Suriname gaat met pensioen felicitaties

Helpen jullie mee met het feliciteren van Zuster Gerda Fraenk? Ze gaat lekker met pensioen!

Ze is in het zonnetje gezet door haar collega’s van het ’s Lands Hospitaal . Bekijk het mooie bericht voor meer informatie en foto’s. De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht. #zuster #Suriname #Amsterdam #Paramaribo #travel #Pesioen #hardwerken #geldverdienen #felicitaties

Zuster Gerda Fraenk gaat met pensioen

In tegenstelling tot velen die niet graag late shiften draaien, is zuster Gerda Fraenk (op de foto’s in rose gekleed) daarop de uitzondering. Deze persoonlijke bijzonderheid deelde hoofdzuster Sherida Abia van de afdeling Cardiac Care Unit (CCU)/Hartbewaking. Op deze afdeling werkte zuster Fraenk vanaf mei 2009 tot aan haar pensionering vorige week donderdag, 9 mei 2024. Ze is met verlof en officieel start haar pensionering 1 augustus. Op die dag is ze in het zonnetje gezet door haar afdeling, waar ook haar gezin aanwezig was.

Mw. Mildred Pinas, maatschappelijke medewerker, gaf haar een geestelijke bemoediging mee, wat inhoudt dat haar roeping om de mens in nood te helpen, te verplegen, te verzorgen, niet ophoudt met haar pensionering. Nu ze meer vrije tijd heeft, begint het werk eigenlijk nu. Maar ook die tijd die nu meer vrijkomt, kan ze besteden aan haar gezin, dat haar al die jaren heeft moeten delen met ’s Lands Hospitaal. Een kamer in het ziekenhuis bouwen om er te wonen en/of een standbeeld krijgen, zijn uitlatingen die ze vaker heeft moeten aanhoren. Zo trouw en toegewijd was ze aan haar werk. Niet te vergeten was haar directe gewilligheid om in te vallen, wanneer er een beroep op haar gedaan werd.

Overigens werkte ze het liefst de nachtshift. Waarom? Omdat ze een vrees had zich ’s morgens te verslapen. Het was een taboe voor haar om laat aan het werk te verschijnen. Ze begon haar zangcarrière als verpleegkundige op de afdeling Chirurgie en sloot die af als Neurologie verpleegkundige op de afdeling Hartbewaking. Zuster Fraenk werd door haar collega’s bedankt voor alles en ook de cardioloog, dhr. drs. Rajen Nannan Panday sprak haar lovende woorden toe over haar leergierigheid. Zuster Fraenk viert 8 juli haar 60ste jaardag.

Foto’s
Bekijk de foto’s van s’ Lands Hospitaal.

gerda Fraenk Suriname gaat met pensioen felicitaties

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media

#Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie