57-jarige Jacintha Karamat – Ali uit Paramaribo is overleden | Foto’s | Beri

Jacintha Karamat - Ali Amsterdam Paramaribo drr

Helpen jullie mee met condoleren? Jacintha Karamat – Ali uit Paramaribo is overleden. Ze werkte bij Surland. En was ook bekend als oma Tina/Noene

Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder haar kinderen, veel power met het veel te vroege verlies. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie

Foto’s
Bekijk de gedeelde foto’s van Jacintha Karamat – Ali uit Paramaribo. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Want u zult me niet achterlaten in het Graf. U zult niet toelaten dat wie loyaal is aan u, de kuil ziet.
Psalm 16:10

Diep bedroefd, maar ook dankbaar dat haar verder pijn bespaard is gebleven, geven wij kennis dat op zondag 19 mei 2024 na een kortstondig ziekbed, van ons is heengegaan onze dierbare Moeder, Oma, Zuster, Tante en Groottante

Jacintha Hariëtte Cornellie Karamat – Ali
Meer bekend als oma *Tina/Noene

Ze is geboren op 11 april 1967 en bereikte de leeftijd van 57 jaar.
Ze was moeder van Karin en Argil Nanson.
Oma van Tonemy, Shanaya, Tresseque & Ezechiël Nanson.
In leven was ze werkzaam bij Surland.

Uitvaart


Op maandag 27 mei 2024 is er gelegenheid tot condoleren van 15:00 – 15:20 in de koninkrijk van Jehovah’s Getuigen aan de Oeroewasstraat # 1a (Flora A), waarna de begrafenis lezing gehouden wordt van 15:30 – 16:00. Na de lezing is er weer gelegenheid tot condoleren van 16:00 – 16:30, waarna de stoet vertrekt naar de begraafplaats te Sanathan Dharm aan de Jagernath Lachmonstraat van 17:00 – 17:30.

Namens de diep bedroefden:
Karin & gezin
Argil & gezin

Jacintha Karamat - Ali Amsterdam Paramaribo drr

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media

#Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie