Shona Shukrula eerste vrouwelijke scheidsrechter in betaald voetbal | Video’s | Surinamers | Denise

Shona Shukrula eerste vrouwelijke scheidsrechter in betaald voetbal Nederland Suriname

Te gek dit! Helpen jullie mee met het feliciteren van Shona Shukrula?

De 36-jarige Surinaams-Nederlandse topper is namelijk de allereerste Nederlandse vrouwelijke scheidsrechter in het betaald voetbal! Daarmee heeft ze geschiedenis geschreven. 

Bekijk het bericht en de video voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. #ShonaShukrula #Suriname #Nederland #betaaldvoetbal #scheidsrechter #Surinaamsevader #Inspirerendevrouwen #Denise #Lifestyle

Shona Shukrula, de dochter van een Surinaamse vader (Benito Shukrula) en een Nederlandse moeder, heeft geschiedenis geschreven. Deze topper staat staat al jaren op de FIFA-lijst en heeft sindsdien meerdere interlands en Champions League-wedstrijden gefloten.

Shona’s promotie tot eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal is een enorme mijlpaal. Shona Shukrula heeft toevallig wel twee grote passies: werken als officier van justitie en fluiten als official KNVB scheidsrechter.

Haar verhaal laat zien dat met hard werken en doorzettingsvermogen alles mogelijk is. Ze is een bron van inspiratie voor velen, vooral voor jonge meiden die dromen van een carrière in de sport. Bekijk onderstaande video over de topper en geef het door aan belangstellenden. Tof he! Wat een geweldige prestatie, Shona! We zijn trots op je!

Shona Shukrula eerste vrouwelijke scheidsrechter in betaald voetbal Nederland Suriname

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media

#Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie