Onze collega 23-jarige Vishaal Karansingh overleden | Livestream | Foto’s | Politie Suriname

Vishaal Karansingh Amsterdam Paramaribo

Een hele zware dag voor familie, vrienden en collega’s. Ze moesten veel te vroeg afscheid nemen van de jonge politie stagiaire Vishaal Karansingh uit Suriname. Hij is zeer tragisch om het leven gekomen.

Er is een livestream voor de mensen die er niet bij kunnen zijn. Bekijk het en de vele gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen iedereen veel power met het veel te vroege en plotselinge verlies. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie

Bekijk de gedeelde foto’s van 23-jarige Vishaal Karansingh uit Suriname en lees daaronder het officiële bericht van de politie:

Hierbij het officiële bericht van overlijden van politie Suriname:
“Zolang wij leven, leven we voor de Heer; en wanneer wij sterven, sterven we voor de Heer.

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat haar is komen te ontvallen, de Rekruut van politie

KARANSINGH, Vishaal S.

Vishaal Karansingh

Geboren 9 augustus 2000
Overleden 18 mei 2024
In de jonge leeftijd van 23 jaar

Hij liep laatstelijk stage op het politiebureau Calcutta. De begrafenis met aangepast korpseer vindt plaats op woensdag 22 mei 2024, omstreeks 14.00 uur op de crematie oord te Uitkijk. De familie vertrekt omstreeks 08.00 uur v.m. met het stoffelijk overschot vanuit het mortuarium van “Poese rouwcentrum” onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) Nieuwe Haven naar zijn laatste woonadres aan de Catharina Sophiastraat 457 te Saramacca, alwaar er van 10.00 uur – 11.30 uur de uitvaart rituelen zullen plaatsvinden. Hierna is er van 11.30 uur – 11.50 uur gelegenheid voor de afscheidsreden door een vertegenwoordiger van de Surinaamse Politie Bond en een vertegenwoordiger van de korpschef. De Hoofdinspecteur van politie J. Kanhai tevens hoofd van de Politie Academie. Na het uitbrengen van een dankwoord door de familie zal er wederom gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid.

De stoet vertrekt om 12.20 uur onder begeleiding van de M.S.D. Nieuwe Haven naar de laatste stageplek van de overledene, het politiebureau Calcutta, van waaruit zal worden gereden naar het crematie oord te “Uitkijk” alwaar het stoffelijk overschot omstreeks 13.15 uur met aangepast korpseer naar het crematie oord zal worden begeleid. Om 14.00 uur vindt de crematie plaats.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Livestream
Bekijk hieronder  de livestream van de uitvaart:

Vishaal Karansingh politie Amsterdam Suriname frt

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media