Onze 38-jarige mama Lucretia Plato uit Paramaribo is overleden | Foto’s | Beri

Lucretia Plato Amsterdam Paramaribo nh

“Ik heb mijn moeder niet verloren. Daarvoor gaf zij mij teveel”. 

Met deze woorden maken de diepbedroefde kinderen het overlijden van hun mama Lucretia Plato uit Paramaribo bekend. Ze overleed vlak voor haar 39ste verjaardag. Helpen jullie mee met condoleren?

Let op: MORGEN, donderdag 23 mei 2024 is er een singi neti. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen alle diep bedroefden veel power met het veel te vroege verlies. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie

Foto’ s
Bekijk de vele gedeelde foto’s van Lucretia Plato uit Paramaribo. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Ik heb mijn moeder niet verloren
Daarvoor gaf zij mij teveel
Wat zij mij zei blijf ik horen
Van wat ik ben is zij een deel

Ik kom haar overal nog tegen
In wat ik doe en wat ik laat
Zij was en blijft voor mij een zegen
Waarvan het spoor steeds verder gaat.

“Wees niet bang, want ik ben bij je, vrees niet, want ik ben je God. Ik zal je sterken, ik zal je helpen, je steunen met mijn onoverwinnelijke rechterhand.” “De rechtvaardige heeft veel te lijden, maar uit dit alles redt de HEER hem.” “God is voor ons een veilige schuilplaats, een betrouwbare hulp in de nood.

De Families Plato, Purperhart, Zarks en Winter maken bekend dat van ons is heengegaan onze kleindochter, dochter, moeder, zus, nicht, tante en partner.

Lucretia Clementia Plato

Geboren 16 mei 1985
Overleden 13 mei 2024
Zij bereikte de jonge leeftijd van 38 jaar.
Zij was moeder van
Petra
Andrella
Michelle
Jamairo
Algrecio
Miwensa.

Uitvaart


De gebruikelijke singi neti vindt plaats op donderdag 23 mei 2024 ten huize van de overledene aan de Phillipusweg nummer 10

De uitvaart vindt plaats op vrijdag 24 mei 2024 omstreeks 16.00 uur te Mariusrust aan de dr Sophi Redmondstraat. Van 13.00-14.00 uur zal er ten huize van de overledene gelegenheid zijn tot afscheid nemen. De stoet vertrekt omstreeks 14.00u naar de begraafplaats alwaar er van 15.00 tot 16.00u een rouwdienst gehouden zal worden. Daarna bestaat er weer gelegenheid tot afscheid nemen waarna wij haar naar haar laatste rustplaats zullen begeleiden.

Rust zacht lieve GRECIA. We zullen je blijven gedenken in onze harten blijft je voort leven.

Lucretia Plato Amsterdam Paramaribo nh

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media