30-jarige Sharon Ismail uit Suriname is niet meer | Video’s | Foto’s

Helpen jullie mee met condoleren? Lees hier meer over het tragisch incident vanmorgen bij de Saramaccarivier. Inmiddels is het ontzielde lichaam van de vrouw aangetroffen. En de jonge vrouw is door de familie geΓ―dentificeerd. We wensen hen sterkte 

Het tragedie rondom de 30-jarige Sharon Ismail heeft de gemeenschap diep geraakt. De jonge vrouw reed vanmorgen, om een tot nu toe onbekende reden met haar auto, een Toyota Rush, de Saramaccarivier in. Bekijk het bericht en een video’sΒ  voor meer informatie.

Ochtend van het Incident
Volgens de politie van Saramacca vond het incident iets na vier uur ’s ochtends plaats. Bewakingsbeelden van een nabijgelegen winkel toonden hoe de auto de rivier in reed bij de sleephelling te Groningen. Direct na het incident werden de autoriteiten gealarmeerd en een zoekactie werd onmiddellijk gestart.

Zoekactie en Ontdekking
Duikers van de Maritieme Autoriteit Suriname en de brandweer werden snel ingeschakeld om de auto op te sporen. Na een intensieve zoekactie werd de Toyota Rush gelokaliseerd in de diepte van de rivier.

De ouders van Sharon Ismael, die woonachtig was aan de Bintanggorweg in Groningen, werden door de politie geΓ―nformeerd. Op basis van gesprekken met hen werd bevestigd dat Sharon inderdaad de inzittende was van de Toyota Rush.

De autoriteiten zijn nu bezig met voorbereidingen om de auto uit de rivier te halen en verder onderzoek te doen naar de oorzaak van het incident. Er zijn nog veel vragen onbeantwoord, waaronder de omstandigheden die leidden tot het tragische ongeval.

Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power methet tragische verlies.

π’π‘πšπ«π¨π§ 𝐈𝐬𝐦𝐚𝐞π₯ Amsterdam Paramaribo rivier

Video’s
Bekijk hier wat video’s van omtrent de zaak.

π’π‘πšπ«π¨π§ 𝐈𝐬𝐦𝐚𝐞π₯ Amsterdam Paramaribo rivier

Volg FamilieNieuws! HΓ©t Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media

#Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie