Dode en veel gewonden na zware turbulentie in vliegtuig | Buitenlands Nieuws

Turbulentie Vliegtuig Azie Engeland

Is turbulentie gevaarlijk? Meestal niet maar…het is nu wel even goed mis gegaan. Als je bang bent om te vliegen dan kun je nu wel iets banger worden. Hou daar rekening mee.

Er is een dode gevallen vanwege zware turbulentie in een vliegtuig. Het betreft een toestel van Singapore Airlines. Bekijk de video en geef het door aan belangstellenden. Ps. Bang hoef je niet te zijn hoor. Let wel. Dit komt niet vaak voor. Een vliegtuig kan heel wat turbulentie hebben. Draag gewoon ten alle tijden je seatbelt. #boeing777 #vliegtuig #turbulence #England #Asia #singaporeairlines

Dode na turbulentie

Op een vlucht van Singapore Airlines van Londen naar Singapore is één persoon overleden en er zijn tientallen gewonden gevallen door hevige turbulentie. Het vliegtuig werd omgeleid en landde veilig in Bangkok. In het toestel zaten 211 passagiers en exclusief de bemanningsleden

Een 28-jarige student die ook aan boord zat vertelde wat er gebeurde: “Het vliegtuig begon plots te kantelen en trillen. Iedereen zonder gordel vloog tegen het plafond.” Singapore Airlines betuigt zijn medeleven aan de familie van de overledene. De oorzaak van het incident wordt nog onderzocht.

Bekijk de video’s

Turbulentie Vliegtuig Azie Engeland

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media

#Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie