Update | Vermiste Romano uit Blauwgrond Paramaribo is overleden

Romano Paramaribo Blauwgrond vermist Suriname terecht

Gaarne dit droevige bericht doorgeven aan een ieder. Zoeken hoeft niet meer. We hebben zojuist vernomen dat de vermiste Romano Timal uit Paramaribo niet meer in leven is.

We wensen iedereen heel veel power met het verlies. #vermist #spoorloos #opsporingverzocht #ikmisje #VermistRomanoTimal #Blauwgrond #gevonden

Later meer!

Eerder schreven we:

De gemeenschap wordt opgeroepen om te helpen bij het vinden van Timal Romano, woonachtig te Blauwgrond. Romano is ongeveer 1.70 meter lang, die sinds 13 mei 2024 vermist is. Timal werd voor het laatst gezien op 13 mei om 18:30 uur, toen hij vanuit zijn werkplaats naar huis vertrok. Zijn werkplaats is in de omgeving van Wolly’s Coppenamestraat. Hij droeg op dat moment een lange broek en een donkergekleurde polo T-shirt.

Iedereen die informatie heeft over de vermissing van Timal Romano wordt dringend verzocht contact op te nemen met de dichtstbijzijnde politiepost. Daarnaast kunnen mensen bellen naar de volgende telefoonnummers: +5978600322 of +5977228304.

De hulp van de gemeenschap wordt gewaardeerd. Het delen van deze oproep op sociale media en in uw netwerk kan bijdragen aan een snellere opsporing. Laten we samen onze ogen en oren open houden en ervoor zorgen dat Timal veilig naar huis terugkeert. Uw hulp kan het verschil maken.

Romano Paramaribo Blauwgrond vermist Suriname 2tt
Romano Paramaribo Blauwgrond vermist Suriname 2tt

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #vakantie