Jonge moeder en zoon overleden na tragisch ongeval | Politie Suriname

Moeder zoon politie Suriname Charleen Dijksteel d

Een man zonder rijbewijs reed de jonge moeder en haar kinderen die langs de weg stonden dodelijk aan. Familie Dijksteel is in zeer diepe rouw gedompeld na een vreselijk verlies in de vroege ochtend. De 31 jarige onderwijzers Charleen is samen met haar 5-jarige zoontje om het leven gekomen. Helpen jullie mee met condoleren?

Bekijk hier het officiële politiebericht om te lezen wat er is gebeurd. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met dit tragische verlies en we wensen de kleine die gewond is geraakt beterschap en sterkte met het verlies van mama en broertje. mensen!!! Als je niet geschikt bent om auto te rijden moet je het niet doen. Je wilt geen onschuldige doden op je geweten hebben. #verkeer #Suriname #Amsterdam #Paramaribo #goedereis

Charleen Dijksteel uit Paramaribo om het leven gekomen

Politie Suriname schreef: Autobestuurder rijdt moeder, zuigeling en zoon aan; moeder en zoon op slag dood; zuigeling en automobilist afgevoerd naar ziekenhuis. De 31-jarige C.D., haar 5-jarige zoon D.D. en zuigeling D.D. van 1½ jaar zijn in de morgen van dinsdag 14 mei 2024 op de hoek van de Nabibaksweg door de 23-jarige automobilist J.A. aangereden. De moeder en haar 5-jarige zoon waren vrijwel op slag dood.

De politie van het bureau Santodorp kreeg diezelfde morgen de melding van een aanrijding met dodelijke afloop aan de Mohamed Rashid Pierkhanweg ter hoogte van de Nabibaksweg. Bij aankomst troffen de wetsdienaren de twee lichamen van C.D. en D.D. die geen teken van leven meer vertoonde op een langs de weg lopende terrein aan. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat de automobilist J.A. vermoedelijk met een vrij hoge snelheid reed vanuit de Magentakanaalweg gaande in de richting van Sunny Point.

Bij het beschrijven van een bocht moet hij de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren en reed vervolgens een elektrische mast aan. Hij geraakte vervolgens van de weg en reed de moeder die langs de weg stond met haar 5-jarige zoon en de zuigeling in haar armen aan. Moeder en zoon waren vrijwel op slag dood, waarna het voertuig tegen een schutting tot stilstand kwam. De zuigeling bleef ongedeerd en de automobilist J.A. liep zware lichamelijke letsels op.

De materiële schade aan de auto is aanzienlijk en is ter herkeuring door de politie in beslag genomen. De bestuurder J.A. die niet onder invloed van alcohol verkeerde, blijkt niet in het bezit te zijn van een Surinaams rijbewijs. Een arts stelde officiële de dood van de twee voetgangers vast. De automobilist en de zuigeling zijn voor medische behandeling per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het onderzoek van deze aanrijding duurt voort.

Moeder zoon politie Suriname Charleen Dijksteel d

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #vakantie

#Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie