Beeldschone Sheraisa Winter 2de in India | Foto’s | Video | Denise | Beauty

Kijk hoe mooi ze is!!! Helpen jullie mee met het feliciteren van de prachtige Sheraisa Winter uit Suriname. Ze heeft namelijk een topprestatie neergezet tijdens de Miss Supermodel Worldwide-verkiezing in India. 

Bekijk het bericht en de prachtige en spannende foto’s van de prachtige Nederlandse met Sranan Roots. Uiteraard moet je dit positieve bericht delen met een ieder!!! Want we zijn trots! P.s. wil je ook meedoen volgend jaar? Kijk snel hoe jij je kunt aanmelden! #supermodel #Suriname #Nederland #Amsterdam #Paramaribo #SheraisaWinter #beauty #fashion #model #glamour #winnaar #India

Sheraisa Winter

De prachtige Sheraisa Winter heeft het onwijs goed gedaan in India. Het Nederlandse model, met Sranang broedoe, behaalde de tweede plaats bij de Miss Supermodel Worldwide-verkiezing in New Delhi op 11 mei. Dit is de tweede keer dat Nederland als runner-up eindigt, na Kaylee Portegies Zwart in 2022.

De Filipijnse Ma. Thea Judinelle Casuncad won de competitie. De top 6 bestond verder uit kandidaten uit Nederland, Ecuador, België, Kazachstan en Turkije. Sheraisa noemt haar ervaring onvergetelijk: “Het is een enorme eer om Nederland te vertegenwoordigen.”

Eerder dit jaar won Sheraisa Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024 in Duivendrecht. Haar nationale kostuum combineerde Nederlandse schilderkunst met Surinaamse klederdracht. De schoonheid kijkt nu uit naar een jaar vol nieuwe projecten in Nederland.

Ook meedoen?
P.s. De inschrijvingen voor de nieuwe editie van Miss Supermodel Worldwide Netherlands zijn inmiddels geopend en de casting vindt later dit jaar plaats. De winnares zal Nederland net als Sheraisa vertegenwoordigen in New Delhi volgend jaar. Meedoen? (klik hier)

Foto’ s
Bekijk hier wat foto’s van de porachtige Sheraisa Winter. Ontvangen van Marketing & PR | Miss Supermodel Worldwide NL

Lees ook:

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #vakantie