53-jarige Anandpersad Ghiraw uit Suriname is overleden | Foto’s | Beri

AnandPersad Ghiraw Amsterdam Paramaribo t

Helpen jullie mee met de condoleances? Er is veel te vroeg afscheid genomen van Anandpersad Ghiraw uit Suriname.

Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie

Met een hart vol dankbaarheid voor alles wat hij voor ons heeft gedaan gedurende een zeer wel besteed en actief leven, maken wij bekend dat op vrijdag 10 mei 2024 is heengegaan, in de leeftijd van 53 jaar, mijn man, onze vader, schoonvader en grootvader:

Anandpersad Ghiraw

Uitvaart

De crematie vond plaats op maandag 13 mei 2024 om 14:00 uur te Crematieoord. Gelegenheid tot het nemen van afscheid is van 10:00 – 12:00 uur aan de Vredenburg Serie B #228

Foto’s
Bekijk de gedeelde foto’s van Anandpersad Ghiraw uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

AnandPersad Ghiraw Amsterdam Paramaribo t
AnandPersad Ghiraw Amsterdam Paramaribo t

AnandPersad Ghiraw Amsterdam Paramaribo t

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #vakantie