48-jarige Shailendrakumar Ajodhia uit Suriname is overleden | Foto’s | Video | Beri

Shailendrakumar Ajodhia Amsterdam Paramaribo df

Helpen jullie mee met het condoleren van de nabestaanden van Shailendrakumar Ajodhia uit Suriname. Ze moeten veel te vroeg afscheid van hem nemen. Hij was werkzaam in het Huis van Bewaring te Santo boma en was voor velen bekend als Boyke.

Bekijk het bericht, de gedeelde foto’s en een video voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het veel te vroege verlies. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #travel #vakantie

Altijd in staat om anderen te laten lachen en altijd zorgzaam toe naar hen die je lief had.
Je manier van mensen laten lachen en je vriendelijkheid zal bij ons allen bij blijven.
We zijn je dankbaar voor de vele mooie momenten en vreugde die je ons hebt gegeven in dit leven.
We zullen je missen en de vele prachtige momenten die we hebben meegemaakt met je blijven koesteren.

Shailendrakumar ‘Boyke’ Ajodhia

24 september 1975
8 mei 2024
In de leeftijd van 48 jaar

Foto’s


Bekijk de gedeelde foto’s van Shailendrakumar Ajodhia uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:


Uitvaart
De uitvaart was op zaterdag 11 mei 2024 in Suriname. 

Video:


Shailendrakumar Ajodhia Amsterdam Paramaribo df

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise | Content Creator | UGC Influencer | Business Coach
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #vakantie