De euro 300.000 Birkin tas van Cardi B. | Video | Dress like a Celeb | Denise

Birkin Tas Cardi B 6

Cardi B en Offset zijn onlangs gespot tijdens The Knicks Game. Ze zag er weer heerlijk uit. Maar die tas was nog wreder. Het is een 300k Birkin Bag!

Niet voor een ieder te betalen. Maar hij is wel haalbaar…in een ander merk dan. Bekijk de nieuwe post van Dress Like a Celeb om te weten hoe je ook zo een stoere tas kunt scoren. Bekijk ook de video. Geef het door aan alle fashionista’s. P.s. die twee waren toch uit elkaar. Maar ik bemoei niet. Groetjes van Denise.

300.000 Birkin tas van Cardi B.

Scoor Cardi B’s iconische Birkin tas voor minder

Hey fashion lovers! Heb je de nieuwste video over Cardi B. al gezien? Check hem onderin dit bericht. Ze was onlangs buiten met haar hubby Offset, of ex-hubby. Dat weet ik effe niet hoor. En natuurlijk stal miss B. weer de show, dit keer met een echte killer tas. We hebben het niet over zomaar een tasje, maar over een super-de-luxe designer portemonnee waarvan je bijna zou flauwvallen als je de prijs hoort – ja, schrik niet, De tas kost meer dan 300.000 dollar.

Wil jij hem ook? Maar je hebt geen doekoe? Geen paniek, je hoeft geen bank te overvallen om die Cardi B. vibe te krijgen. Ik heb wat speurwerk voor je gedaan en drie plekken gevonden waar je prachtige lookalike tassen kunt scoren die net zo chic zijn, maar dan zonder dat waanzinnige prijskaartje. Ready? Hier gaan we!

Koop hem bij Sothebys

Wil je toch echt die ene die Cari B. heeft. Klik dan hier en koop hem voor MAAR Euro 331.765 bij Sothebys.

Birkin Tas Cardi B

Voor minder
En voor de mensen die iets minder willen uitgeven hebben we onderstaande alternatieven. Klik op de link voor meer informatie en als je wilt bestellen:

Euro 17 bij Aliexpress

Euro 36 bij Aliexpress

L.K. Bennet tas voor de helft van de prijs: Van euro 550 naar euro 225. Bij de Bijenkorf. Klik hier:

Uiteraard kun je hart ophalen bij Shein en Temu. Klik hier voor korting

Dus, waar wacht je nog op? Tijd om die Cardi B look te rocken zonder je spaarrekening te plunderen. Laat me weten welke van deze sites jouw favoriet is, en vergeet niet je nieuwe aanwinst te showen door #BudgetCardiStyle te gebruiken!

Stay fabulous!

Bekijk hier de video:

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Lifestyle Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #vakantie