Maria Tailor praat met NandoLeaks in “Real Talk” Podcast | Video | Denise

Maria Tailor NandoLeaks Denise

Dit is leuk: Maria Tailor zoals je haar nog nooit hebt gezien. Ze praat met de bijzondere NandoLeaks in “Real Talk” Podcast. Check de video!

In een super openhartige podcast, praat mode-icoon en ‘rich housewife’ Maria Tailor  over haar leven. Ze vertelt alles: van haar tijd bij “Special Forces Vips” tot haar leven als alleenstaande moeder en haar vriendschappen. Bekijk hier de video en geef het door aan belangstellenden.

Maria’s Echte Ik
Maria, die we allemaal kennen van de glitter en glamour, liet in “Special Forces Vips” een hele andere kant zien. Ze praat over hoe die ervaring het beeld dat mensen van haar hadden, heeft veranderd. Ze vertelt over vriendschappen en hoe belangrijk dat is voor haar als single mom. Maar ze vertelt ook over de trauma’s en hoe ze die heeft aangepakt.

Liefde en Levenslessen
Maria doet een deurtje open over de liefde en vertelt hoe ze wakker werd uit haar ‘sprookjesleven’. Ze leeft nu meer in het moment en dat maakt haar super gelukkig.

Dromen en Ambities
Ze heeft het ook over haar modeambities en geeft zelfs wat mode tips. Ze vertelt ook hoe belangrijk connecties zijn geweest voor haar succes. Deze “Real Talk” met Maria Tailor laat zien wie ze is. Ze is veel meer dan alleen glamour. De podcast is een must-listen voor iedereen die van echte, diepgaande gesprekken houdt en natuurlijk voor de fans van Maria! Enjoy!!

Video
Bekijk hier de video met NandoLeaks in “Real Talk” Podcast:

Nu je toch bezig bent. Bekijk ook deze leuke video:

Maria Tailor NandoLeaks Denise

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #vakantie