Kees van der Spek zoekt oplichter in Suriname | Video | Oplichters Aangepakt | Denise

Kees van der Spek Suriname Oplichters Aangepakt Paramaribo

Houdt hij zoveel van Suriname of heeft Suriname zoveel oplichters? Kees van der Spek was weer in Paramaribo om iemand te betrappen in het programma Oplichters Aangepakt

Video: Het zou gaan om de stoere Rob. Waarschijnlijk geen onbekende in de samenleving. Hij zou zelfs Roué Verveer een oor aangenaaid hebben. Bekijk een deel van de aflevering en geef het door aan je matties. Rob blijft er trouwens bij dat hij de mensen niet kent. Geloof jij hem? #KeesvanderSpek #Paramaribo #Suriname #oplichters #RouéVerveer #Videoland

Kees van der Spek in Suriname

Misschien ken je hem? Ene Rob die mensen droomhuizen belooft die niet bestaan. Deze man heeft al 18 slachtoffers gemaakt met zijn verhuurtrucs! Gelukkig bestaan er speurneuzen zoals Kees van der Spek die zulke figuren heel graag willen pakken.

Het mooie van dit verhaal is dat deze ene  Rob ook bekend is bij onze geliefde comedian Roué Verveer. Er was iemand die tientallen kaartjes kocht voor zijn show  en ze doorverkocht voor absurde bedragen. En wie denk je dat die iemand is? Ja hoor, dezelfde Rob! En dankzij deze tip treft Kees na een intense zoektocht, de beruchte Rob aan in Suriname.

Als ze elkaar eindelijk onder ogen komen, is de spanning te snijden. Rob, ziet het als een spelletje en vraagt doodleuk 10.000 euro voor een gesprek. Dan zal hij kees alles vertellen.  Kees, niet van plan om in te gaan op deze absurde eis, wijst hem resoluut af, wat leidt tot een felle woordenwisseling. Denk je dat het daar bij blijft? Nee hoor! Rob laat het er niet bij zitten en wacht Kees op bij zijn hotel. Check de video voor de confrontatie.

Bekijk de video:


Ben je benieuwd hoe dit spectaculaire verhaal afloopt? Kijk dan ‘Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt’ terug op Videoland. Geef het door aan je matties.

Lees ook:

Kees van der Spek Suriname Oplichters Aangepakt Paramaribo

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #vakantie