Dankbetuiging na heengaan onze geliefde Gonda Swedo uit Suriname | Foto’s | Beri

Gonda Swedo Dankbetuiging mama Amsterdam Paramaribo rt

De families Mets, Nelson en Swedo bedanken hierbij een ieder voor de steun rondom het overlijden van hun geliefde Gonda Swedo uit Suriname

Let op: MORGEN is er een 8-dey. Bekijk de dankbetuiging en de gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met de verwerking van het verlies.

U troostte ons altijd,
maakte alles fijn.
Nu bent u weg,
maar toch zo dichtbij.
U leeft voort in ons,
voor altijd vrij.
Rust nu zacht, mama van ons.

Gonda Madelijne Swedo

Geboren 14 mei 1951
Zondag 21 april jl heeft zij ons verlaten
Maandag 22 April was singi neti
Dinsdag 23 April is zij naar haar laatste rustplaats gebracht.

Dankbetuiging:


De familie bedankt een ieder die hun bijdrage hebben geleverd ongeacht op welk wijze dan ook.
Wij willen graag iedereen bedanken die ons een warm hart heeft toegedragen tijdens de ziekte en na het overlijden van onze moeder, echtgenote, grootmoeder, tante, overgrootmoeder SWEDO Gonda madelijne. De gedachte hieraan geeft ons de kracht en moed om de draad van het leven weer op te pakken. Grantangi namens de families Mets, Nelson en Swedo.

Foto’s
Bekijk onderstaande foto’s over Gonda Swedo uit Suriname. Geef het door aanbelangstellenden en familie in Nederland en Suriname.


Gonda Swedo Dankbetuiging mama Amsterdam Paramaribo rt

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #vakantie