KLM Kantoor Hofstraat gaat dicht | Vakantie Suriname

Nederland Suriname SLM KLM vliegtuig vakantie Schiphol Paramaribo vlucht annuleren

Iedereen opgelet. Hierbij een belangrijke mededeling van KLM Suriname en Nederland.

Het KLM kantoor in Paramaribo gaat dicht. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan iedereen. Vooral aan de vakantiegangers en de mensen die normaal gesproken hun vakantie offline boeken.  #KLM #Suriname #reizen #vakantie #ticketboeken #onlineboeken

Aanpassing in Klantenservice van KLM

Let op: Vanaf 31 mei 2024 zal het KLM-ticket- en reserveringskantoor aan de Hofstraat nr. 1 in Paramaribo haar deuren sluiten. Deze beslissing is genomen vanwege een wereldwijde afname in het aantal bezoekers aan dergelijke fysieke locaties, en dit is eveneens merkbaar in Suriname.

Voor alle informatie over vliegtickets en boekingen, nodigt KLM u uit om gebruik te maken van hun online platform op www.klm.sr, of voor persoonlijk contact kunt u bellen naar +31 20 4747 746.

Klanten die persoonlijke assistentie op prijs stellen bij het boeken van hun reis, kunnen terecht bij onze vertrouwde reisbureau partners in Suriname.

KLM wil hun klanten geruststellen dat er geen veranderingen zullen optreden in de vluchtschema’s. KLM blijft zoals gebruikelijk zes keer per week vliegen tussen Paramaribo en Amsterdam met de Boeing 777-300. Uw vertrouwde reiservaring blijft onze prioriteit. Dat heeft KLM bekend gemaakt in een persbericht

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #vakantie