Yes!! Het wordt lekker weer dit feestweekend | Koningsdag 2024 | Nieuws uit Nederland

Koningsdag 2024 het weer weerbericht g

Terwijl ik dit schrijf is het in Utrecht koud en ontzettend nat. Ik kan het bijna niet geloven maar ze beloven goed weer dit weekend. Koningsdag 2024. 

Het wordt eindelijk lente en het begint dit weekend. Lees alvast het weerbericht en geef het door aan iedereen. Dat wordt lekker feesten want zaterdag is de Koning van Nederland jarig! Vier jij het ook? Laat me weten wat jij gaat doen. Ik ga lekker genieten van het zonnetje. Of misschien kruip ik op de bank met een deken want ik vertrouw het Nederlands weer niet. #Koningsdag #2024 #Nederland 

Goed nieuws voor Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia & Ariane. Het blijft, als het goed is, droog dit weekend. Het koningsgezin is zaterdag in Emmen. Daar vieren ze Koningsdag want de koning van Nederland is jarig. Het lenteweer komt eraan! Zou je niet zeggen, hoor, als je nu naar buiten kijkt. Maar echt, het warme weer is onderweg. Na regen komt zonneschijn, toch? Het zal nu toch wel?

Voor Koningsdag ziet het er goed uit volgens het weerbericht. Zaterdag wordt het zo’n 18 graden en zondag nog een tikkie warmer. En wie weet, misschien tikken we begin volgende week zelfs de 20 graden aan. Ik kan niet wachten want het is al veel te lang koud in Nederland. April doet wat hij wil maar dit is wel een hele koude en natte maand, helemaal niet grappig.

Het weerbericht:
Dit zegt het weerbericht voor de komende dagen. Voor het uitgebreide weerbericht ga naar weeronline. Klik hier:

“De langdurige periode met koud lenteweer eindigt precies op Koningsdag en wat betreft timing kan dit niet veel beter! De temperatuur stijgt in bijna heel het land naar 15 graden of hoger en in het zuidoosten van het land kan het zelfs 18 graden worden.”

Lees ook:

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #vakantie