5 dingen die sowieso in je koffer zitten terug naar Nederland | Vakantie Suriname

Vakantie Suriname

Neem jij ook altijd teveel mee als je terugkomt uit Suriname? Ikke wel hoor. Gelukkig reis ik altijd met twee koffers. En dan nog heb ik meer kilo’s nodig voor al die dingen die ik mee terug wil nemen naar Nederland. Overigens ook als ik naar Suriname ga.

Kijk, als je op vakantie gaat naar Suriname voelt het als thuiskomen. Natuurlijk kun je tegenwoordig bijna alles in Nederland vinden, maar op de een of andere manier is het altijd veel lekkerder als het rechtstreeks van de bron komt. En ook al zitten onze koffers propvol, a we boven bij Duty Free zijn gaan we verder winkelen. Ai boi. Lees welke hier 5 dingen ik sowieso meeneem in mijn koffer. Wat neem jij mee?

Vakantie naar Suriname

Eeuwig hetzelfde probleem als vakantiegangers terugkomen uit Suriname. Maar wat nemen we allemaal mee terug naar Holland? In ieder geval geen droge bami. Hahahah. Nee hoor, als ik op vakantie ga naar Suriname neem ik het liefst heel Suriname mee. 

5 dingen die ik sowieso meeneem uit Suriname

Lees hieronder 5 dingen die mee MOETEN uit Suriname. En de reden waarom onze koffer altijd veel te vol zit.

1 Ketjap. In Suriname is dat echt zo veel goedkoper
2 Manja’s. En die dingen zijn zwaar
3 Kleding en schoenen. De beste klanten van Red Apple komen uit Nederland. Kun je ze kwalijk nemen. Je betaalt 3 euro voor een Gucci bril.
4 food. klaargemaakte agoemetie uit Coronie. En ingevroren roti van Roopram. Zeggen jullie eerlijk ik ben toch niet de enige?
5 Bestellingen. Al die pakketjes voor tantes, nichten zussen en andere lastige mensen!! Houden jullie op mang.
Bonus: je schatje uit Suriname. Hij past niet in je koffer maar zorgt soms wel voor overgewicht in je hart. Lees drama.

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden.

Vliegen met KLM en SLM

Geachte mensen van KLM en SLM. Kunnen jullie de regels een beetje aanpakken. gewoon standaard 2 koffers van 32 kilo per persoon. Het scheelt jullie ook minders stress elke keer bij de balie.  En kan het douane personeel op van Johan Adolf Pengel International Airport minder streng zijn. Achhh man. Soso lobi. Denise.

FamilieNieuws Beri

Let op. Vanaf 1 mei gaan alle familieberichten naarder volgende groep. Zorg dat je het volgt om niets te missen: FamilieNieuws Beri . Klik hier om meteen naar de groep te gaan

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Familie | Lifestyle | Nederland | Suriname | Shop (@denise.van.familienieuws)


#suriname #vakantie #Paramaribo #Amsterdam #vliegticket #bagage #luggage #travel

Lees ook:

Vakantie Suriname

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #vakantie