Onze geliefde Ewald Nabibaks uit Suriname is niet meer | Livestream | Foto’s | Beri

Inna lillahi wa inna ilayhi raji’un
Helpen jullie mee met het condoleren van mevrouw Shirley Hensen – Nabibaks? Ze moet samen met de kinderen afscheid nemen van heer geliefde echtgenoot Abdulgafaar Nabibaks. Meer bekend als Ewald. Hij was gepensioneerde P.A.

Let op: MORGEN, woensdag 24 april 2024 is de uitvaart. Er is een livestream voor de familie en vrienden die de uitvaart online willen bijwonen. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen iedereen veel power met het verlies

wald Nabibaks Paramaribo Amsterdam

Foto’s
Bekijk de gedeelde foto’s van Ewald Nabibaks uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:


Bekijk hier de livestream:
Datum: Woensdag 24 April 2024 Tijd: 11.00u (Surinaams Tijd). Stream By Napster Pro Studio

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #vakantie