Mijn dochter Novi uit Suriname is nog steeds spoorloos | Help meezoeken please

Dochter vermist Suriname t

Help aub meezoeken! Je helpt al mee door dit bericht te delen met iedereen!

Lenne is opzoek naar haar dochter Novi Nawawi uit Suriname. Ze is sinds gisteren spoorloos en heeft ook haar baby van 8 maanden achtergelaten. Iets klopt niet. Lees het bericht van haar moeder en geef het door aan een ieder. Weet je waar ze is of heb je haar gezien? Laat het aub weten. Novi, waar ben je? Ga aub naar huis. Of laat wat van je horen. #vermist #Suriname

Groningen – Een bezorgde moeder uit Groningen heeft via social media een dringende oproep gedaan aan de gemeenschap om te helpen bij het vinden van haar vermiste dochter, Novi Nawawi, die sinds de ochtend van 22 april niet meer is gezien.

Volgens de moeder verliet Novi, een jonge moeder van een 8 maanden oude baby, rond 8 uur ’s ochtends het huis met de bedoeling om naar haar werk te gaan. Echter, zij kwam daar nooit aan. Haar afwezigheid heeft grote zorgen gewekt, vooral omdat ze een kleine baby heeft achtergelaten.

De moeder roept Novi op om naar huis terug te keren en benadrukt dat haar veiligheid en welzijn voorop staan. Tot nu toe heeft de familie geen formele vermissing bij de politie gemeld, in de hoop dat Novi spoedig contact zal opnemen.

De familie heeft het volgende adres opgegeven waar Novi woonachtig is: Sidodadiweg 58, Groningen. Iedereen die informatie heeft over haar verblijfplaats wordt dringend verzocht contact op te nemen via het telefoonnummer +5977232469. Moeder is ook te bereiken via Facebook. Klik hier.

Delen is liefde. De familie hoopt op een spoedige en veilige terugkeer van Novi.

Dochter vermist Suriname t
Dochter vermist Suriname r

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #vakantie