5 nadelen van een langeafstandsrelatie | Nederland & Suriname | Denise

langeafstandsrelatie Suriname Nederland nadelen

Zou jij daten met iemand uit Suriname? Een langeafstandsrelatie aangaan met iemand uit Suriname of Nederland kan moeilijk zijn. Ik weet dat velen het doen en dat velen heel blij en gelukkig zijn maar er zijn echt wel wat nadelen: dit zijn de nadelen. 👇🏾Denk jij er anders over? Let me know. Groetjes van Denise

1 Tijdsverschil
Suriname ligt in een andere tijdzone. Op dit moment is het er 5 uur vroeger. Dus als je om half 7 wakker bent kun je beter een welterusten appje sturen ipv een goedemorgen.

2 Reiskosten
Vliegen naar Suriname is duur! En het wordt er niet goedkoper op. En als jij naar Nederland wil moet je eerst een visum aanvragen en die wordt niet altijd goed gekeurd. En stap je eenmaal op het vliegtuig dan duurt het ook nog bijna 10 uur voor dat je je geliefde een brasa kunt geven.

3 Jaroesoe
Je moet niet jaloers zijn als je een schatje in het buitenland hebt. Je gaat je allemaal dingen in je hoofd halen omdat je niet weet wat die persoon allemaal doet. Je relatie is gebaseerd op vertrouwen en soms lieg je maar (zie video) om de ander niet te kwetsen.

4 Geen fysiek contact
Tegenwoordig is het wel iets makkelijker om contact te onderhouden met iemand in het buitenland. Maar echt elkaar aanraken en lekkere dingen samen doen zit er niet in. Ja, het kan over de telefoon met allerlei kreungeluiden enzo maar dat ben je na een keer of 18 ook zat.

5 Toekomstplannen maken
Stel je wilt samenwonen of een gezinnetje opbouwen. Hoe doe je dat dan? Ga je je baan je huis je familie achterlaten voor de liefde? Het kan wel maar is het ideaal?

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Familie | Lifestyle | Nederland | Suriname | Shop (@denise.van.familienieuws)

Hoe denk jij erover?
#relatie #longdistance #faithful #mannen #vrouwen #gezin #liefde #vakantie #travel #Respect #suriname #Nederland #langeafstandsrelatie

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #vakantie