37-jarige Anthony Denneveld uit Paramaribo is niet meer in ons midden | Foto’s | Beri

anthony denneveld Amsterdam Paramaribo g

Helpen jullie mee met het condoleren van de diepbedroefde Methey Denneveld-Parami en kinderen Miley, Amy & Raiz? Ze moeten veel te vroeg afscheid nemen van haar echtgenote en hun papa Anthony Denneveld uit Paramaribo.

Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het veel te vroege verlies. #papa #Amsterdam #Paramaribo

Wie in de schuilplaats van de Allerhoogste woont, overnacht in de schaduw van de Almachtige.
Psalm 91:1

Met diepe droefheid delen wij mee dat op 37-jarige leeftijd is heengegaan, ons geliefde broertje, echtgenoot, vader, oom, zwager en schoonzoon

Anthony Ewald Denneveld

Uitvaart


Op vrijdag 26 april 2024 zal de Singi Neti gehouden worden in Ubeco te Pontbuiten van 20:00u tot 24:00u

Op zaterdag 27 april 2024 zal de begrafenisplechtigheid plaatsvinden te Mariusrust aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Vanaf 14:00u tot 15:00u is er gelegenheid tot afscheid nemen, gevolgd door een uitvaartdienst van 15:00u tot 16:00u

Zijn onverwachte vertrek laat een diepe leegte achter in onze harten, maar we koesteren de vele mooie herinneringen die we met hem hebben gedeeld. Moge Anthony in vrede rusten en mogen wij kracht putten
uit de warmte en steun van elkaar in deze donkere dagen.

Namens zijn diepbedroefde gezin:
Echtgenote: Methey Denneveld-Parami
Kinderen: Miley, Amy & Raiz Denneveld

&
De overige families:
Denneveld, Parami, van Ewijk, Marengo en Fingfing

Foto’s

Bekijk de vele gedeelde foto’s van Anthony Denneveld uit Paramaribo. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

anthony denneveld Amsterdam Paramaribo g

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #vakantie