Joany Muskiet uit Rotterdam is overleden | Foto’s | Video’s | Beri | Help mee

Joany Muskiet Riotterdam Amsterdam Paramaribo yhrt

Moeder en drijvende kracht voor velen, Joany Muskiet uit Rotterdam is overleden. Ze was alom bekend in Rotterdam Zuid. Joany was mama van overleden rapper Breyten Muskiet.

Bekijk de vele gedeelde foto’s en video’s. Bekijk ook de oproep van haar vrienden. Je helpt al mee door dit bericht te delen met een ieder! Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder haar zonen  Jerome en Jahmar veel power met dit plotselinge verlies. Helpen jullie mee met condoleren? #Rotterdam

Een moeder voor ons allen, haar hart groot en vrij,
Kookte zij voor ieder die honger leed, zo nabij.
Rotterdam Zuid voelt leeg, nu zij is heengegaan,
Achterlatend liefde, in ieders bestaan.

Twee zonen, vijf kleinkinderen, een nalatenschap zo rijk,
Jerome en Jahmar blijven, met verdriet gelijk.
Breyten, haar ster te vroeg gedoofd,
Zijn droom, zijn streven, in ons geloofd.

Vuurplaat, onze grond, waar we samen staan,
Moeten wij haar legacy voortaan voort laten gaan.
In elke daad, in elk woord, in elk gebaar,
Dragen wij haar geest, overal, altijd, daar.
Van Oela, namens al haar kinderen uit Rotterdam Zuid – Vuurplaat

Foto’s


Bekijk de vele gedeelde foto’s en condoleances van Joany Muskiet uit Rotterdam. Geef het door aan een ieder in Rotterdam, Nederland en Suriname:

Oproep voor donatie:
Moeder en drijvende kracht voor velen, Joany Muskiet is op 20 april plotseling en onverwachts overleden op 64-jarige leeftijd. Ma Joany stond voor iedereen klaar en was een warm gezicht in de wijk. Ze was een geweldige gospelzangeres en trad op in gevangenissen, in kerken, bij bruiloften en uitvaarten. Ook was ze de leadzangeres van de band More Gospel.

Ma Joany was ook de leider van de Stichting Helderheid5314. Vernoemd naar haar zoon Breyten die onder de naam HELDERHEID rapper was. Hij stierf in 2004 plotseling in zijn slaap. HELDERHEID maakte met zijn daden en teksten impact. Ma Joany zette het uitdragen van Breytens boodschap sinds zijn dood voort. Met de Stichting Helderheid hielp ze jongeren op een positieve manier, ze inspireerde jongeren om gebruik te maken van hun gaven en talenten. In het Sociaal Café aan de Oranjeboomstraat kookte ze voor jong en oud uit de wijk.

Uitvaartverzekering
Ma Joany uit Rotterdam had geen uitvaartverzekering. Ze koos ervoor om haar tijd, geld en moeite altijd in anderen te investeren.

Ma Joany zal groots gemist worden in de buurt. Om Ma Joany een groots en eervol afscheid te geven, willen we iedereen vragen om een gift.

Beste familie/vrienden/kenissen, Zoals vele van jullie weten hebben wij afscheid moeten nemen van onze Joany Muskiet. Zoals zij altijd voor een ieder klaar stond en ons altijd heeft gesteund, vragen wij jullie om ons te steunen met een bijdrage om haar een eervol afscheid en begrafenis te geven. Ook vragen we jullie om deze zo veel mogelijk te delen. Alvast bedankt

Ook doneren? Klik hier. Of bekijk onderstaande link:

 

Joany Muskiet Riotterdam Amsterdam Paramaribo yhrt

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #vakantie