Broer en zus in Guyana dood door Dengue | Video’s | Buitenlands Nieuws

broer zus Guyana Dengue Suriname

Lieve mensen laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn. Maak geen grappen met Dengue. Geef het door aan iedereen. Dit gebeurde bij de buren in Guyana. Broer en zus Vishnu and Arianna Mohabeer zijn een dag na elkaar overleden. Ze waren pas 9 en 10 jaar jong. 

Een trieste en bizarre gebeurtenis. Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellen. Dengue komt ook voor in Suriname. Bekijk meteen hoe je Dengue kunt voorkomen! Want voorkomen is altijd beter dan genezen! Rust zacht kindjes. #Dengue #Suriname #Guyana

Overleden
Vishnu & Arianna Mohabeer
Ook bekend als Ricardo en Emily

Het ministerie van Volksgezondheid in Guyana was een onderzoek gestart nadat twee kinderen waren overleden in het Regionaal Ziekenhuis in New Amsterdam. Het gaat om de 10 jarige Vishnu en zijn 9-jarig zusje Arianna Mohabeer. De gemeenschap vond de dood van de twee bizar en mysterieus, vele verhalen deden de ronde. Maar ze hadden toch Dengue. Dat heeft het voorlopige onderzoek uitgewezen.

Arianne werd op maandag 15 april 2024 in kritieke toestand opgenomen. Maar voordat ze verplaatst kon worden naar het Academisch ziekenhuis kreeg het meisje een hartstilstand en overleed op de intensive care. Een dag voor haar dood werd haar broertje ook naar het ziekenhuis gebracht. Hij vertoonde bij aankomst al geen tekenen van leven.

Moeder Rehanna Persaud zou gezegd hebben dat haar zoon twee dagen koorts had gehad en dat zij hem thuis behandelde, maar op een gegeven moment reageerde hij niet meer. Ze haastte zich naar het ziekenhuis maar hij werd dood verklaard bij aankomst. Haar zieke dochter was al een dag eerder opgenomen met hoge koorts. Ze werd in het ziekenhuis behandelde voor dengue. Maar het mocht ook voor haar niet baten. De 30-jarige moeder heeft nog twee andere kinderen. 1 van 3 en 1 van 15 jaar. Een trieste gebeurtenis.

Bekijk de video’s


Voorkomen is beter dan genezen:


Lees ook:

broer zus Guyana Dengue Suriname
broer zus Guyana Dengue Suriname

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis #vakantie