Ik hou van de broer van mijn man | Verhalen | Video | Denise

Ik hou van de broer van mijn man StoryTime Waargebeurd Suriname Nederland

Bekijk het verhaal van Urmilla. Ze heeft me gevraagd om jullie te verzoeken om haar niet te veroordelen. Ze heeft nog niets met haar gevoelens gedaan en vraagt jullie advies.

Ja, ze houdt van de broer van haar man, maar ze geeft aan dat ze er niet perse iets mee hoeft te doen, daarom wil ze van jullie weten wat ze kan doen. Geef het verhaal door aan belangstellenden en geef jouw advies. Misschien zitten meerdere vrouwen in zo’n situatie. Kan het zijn dat haar zwager de liefde van haar leven is? Zou het? Wat moet ze doen? #Indian #Hindoestaans #familie #traditie #man #vrouw #vakantie #Suriname #Amsterdam #Paramaribo #travel #advies #relatie #Nederland #voorbeeldfoto #verhalen

Video
Luister onderstaande video. Wil je toch liever lezen? Dat kan. De tekst begint onder de video:

Hi Denise, bedankt dat ik mijn verhaal aan jou mag vertellen. Ik zou het goed vinden als je het deelt op FamilieNieuws. Maar zou je aub erbij kunnen zetten dat ze niet te hard moeten zijn voor me. De lezers moeten me niet veroordelen maar gewoon mijn brief lezen want ik heb nog helemaal niets verkeerd gedaan. Alleen mijn gevoelens zijn lastig.

Ik kom uit een traditionele buurt dus niemand in mijn omgeving gaat me begrijpen. Het is een geheim dat ik met niemand heb kunnen delen, uit angst voor oordeel en problemen binnen onze familie en in de hele buurt. Daarom hoop ik bij FamilieNieuws op een beetje begrip. Al snap ik het wel als jullie boos worden.

Het begon allemaal zo onschuldig. De broer van mijn man, Radj heet hij. Hij en ik zijn altijd goede vrienden geweest. We deelden veel met elkaar. Met hem maar ook met zijn gezin. We wonen op hetzelfde erf. Het is bij ons thuis niet vreemd dat zwagers en zwageressen veel tijd met elkaar doorbrengen. We koken samen, eten samen. Vrijwel alles doen we samen. Naast zijn moeder, zijn vader is al overleden, woont ook een jongere broer met zijn vrouw bij ons op het erf.

Ik merkte dat ik al vanaf het begin gevoelens had voor Radj. Hij is echt superlief voor me. Terwijl mijn man Amit een bruut is. Ik zie ook hoe Radj voor zijn vrouw is, echt een perfecte Hindoestaanse man. Maar ik wist nooit dat mijn gevoelens zo diep zouden zijn.

Het begon een paar maanden geleden. Ik werd een soort van warm, als hij naar me keek. En als hij thuis kwam, werd ik echt blij. Als ik ging koken, kookte ik speciaal dingen die hij lekker vond. Gewoon wachtende op een complimentje. Mijn man heeft het nooit gezien. Hij is ook alleen maar bezig met zichzelf. Die komt laat thuis, soms dronken en soms komt hij helemaal niet thuis, zijn jongere broer is net zo. Radj was vaak de enige man in huis. Dus zo geleidelijk aan ben ik verliefd geworden op de broer van mijn man. Ik hou van hem.

Ik ben steeds boos op mezelf. Ik denk dan, Urmillaa dit kan niet. Hoe dan? Zijn vrouw is ook hier bij ons. Hoe ben ik zo slecht? Ik ben een getrouwde vrouw en niet zomaar getrouwd, maar met zijn broer. Kijk, mijn man, Amit, is geen goede man. Maar toch is het niet eerlijk van mij. Je kan als vrouw niet verliefd worden op een andere man en helemaal niet als het om zijn broer gaat. Maar aan de andere kant zou het niet gebeuren als hij me die liefde gaf die ik hoor te krijgen. Liefde, dat zie ik, die Radj wel kan geven aan een vrouw.

En om eerlijk te zijn zie ik ook dat mijn schoonzus Radj niet verdient. Elke dag schreeuwt ze tegen hem. Zo hoort een vrouw ook niet te praten met haar man. Stiekem zie ik ook hoe Radj naar me kijkt. Maar hij zal nooit aanstalten maken. Dat weet ik zeker. Dat hoort niet. Maar toch, heel diep van binnen weet ik zeker dat hij en ik beter bij elkaar passen.

Het is een slechte gedachte dat snap ik. Maar nu zijn 4 mensen ongelukkig. Dat is toch ook niet de bedoeling van dit leven?

Soms wil ik met Raj praten, om te zien of hij dezelfde gevoelens heeft. Maar ik weet dat het niet kan. Als hij niets voor me voelt gaat hij het sowieso aan zijn broer vertellen en als hij hetzelfde voelt dan gaan we misschien met elkaar gaan, desnoods stiekem. Beide situaties zijn niet goed.

En mijn lieve schoonmoeder, ze is ontzettend lief. Als het uitkomt gaat ze het niet kunnen verwerken. Alles wijst erop dat ik niets met die gevoelens moet doen, maar toch zit ik ermee. Ik wil echt weten wat jullie zeggen en misschien is er ook iemand die hetzelfde heeft meegemaakt.

Soms zie ik het leven niet zitten zo met mijn man. Soms denk ik ook, misschien moet ik gewoon weg. Dan denk ik weer aan die kinderen en aan Radj. Nu kan ik stiekem naar hem kijken en verliefd zijn. Als ik weg ben, heb ik niets meer.

Ik ben geen slechte vrouw. Ik ben wel een vrouw die geen liefde krijgt. Al 10 jaar ben ik met Amit. Ik moet er niet aan denken om nog 10 jaar zo te leven.

Niemand mag dit weten. Als dit uitlekt zal iedereen me veroordelen. De schande, de roddels, het zou te veel voor me zijn. Nee, dat zou ik niet overleven. Toch, diep van binnen, vraag ik me af of ik iets moet doen met deze gevoelens. Zijn mijn man en ik wel echt voor elkaar bestemd, of hebben de Goden mij met hem verbonden omdat ik eigenlijk met zijn broer moest zijn?

FamilieNieuws, bij jullie alleen kan ik mijn hart luchten. Ik heb het nooit uitgesproken. Jullie mogen me vertellen: Hoe ga ik om met deze gevoelens? Moet ik ze begraven en proberen verder te gaan met mijn leven alsof er niets aan de hand is, of moet ik eerlijk zijn. Tegen mezelf en tegen Radj. Ik wacht op jullie adviezen maar ik zeg jullie eerlijk: Ik ben echt bang. Alvast bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Urmilla

Abonneer
Vergeet mijn YouTube kanaal niet te volgen, like de video en geef jouw advies als je die hebt. Geef het door aan je matties. U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Jouw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs.

Ivm de privacy van de schrijver, hebben we de namen en foto’s veranderd. Groetjes van Denise

Lees ook:

Ik hou van de broer van mijn man StoryTime Waargebeurd Suriname Nederland
Foto van Matheus Cenali

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media.