Bekijk de livestream van de beri van rapper Def Rhymz in Suriname | Video | Nieuws

Uitvaart Def Rhymz in Suriname Paramaribo

Dankzij jullie hulp kon de uitvaart in Suriname plaatsvinden! Kijk nu mee naar de livestream van onze lobi Dennis Bouman meer bekend als Def Rhymz!!

Op dit moment vindt de uitvaart van Def Rhymez plaats in Paramaribo – Suriname. Bekijk de vele gedeelde foto’s en de livestream Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen iedereen veel power toe! #rapper #Nederland #DefRhymz #DennisBouwman #Livestream

Bekijk de livestream:

Overige beelden:

Bekijk onderstaande video met de vele gedeelde foto’s en condoleances: Velen zullen hem missen. We hebben we allemaal met hem en om hem gelachen.

Dennis Bouman, beter bekend als Def Rhymz, leed al lange tijd aan hartproblemen.

Bekend van zijn hits Doekoe en Schudden, vertelde Def Rhymz dat hij wachtte op een donorhart omdat zijn linkerhartklep nauwelijks nog functioneerde. Hierdoor moest hij in de afgelopen vier jaar drie hartoperaties ondergaan, en een steunhart hielp hem om zijn bloedsomloop op gang te houden. “Zonder dit steunhart zou ik er niet meer zijn,” deelde hij vorig jaar in de NandoLeaks-podcast van Fernando Halman.

De problemen begonnen vier jaar terug. “Ik had moeite met ademen, hield vocht vast, ik werd steeds zwaarder. Ik begon te hoesten, alleen maar hoesten, hoesten, hoesten.” vertelde Bouman. Heyt wachten was op een nieuw hart. Maar het mocht niet baten. Later meer

Def Suriname

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media.