43-jarige Marvin Kathusing uit Den Haag is vermist | Help mee zoeken | Politie Nederland

Vermist Marvin Kathusing in Nederland 56

Hij is verward, maar niet gevaarlijk. Je helpt al mee door het bericht te delen met een ieder!

Hierbij een dringend en zorgwekkend bericht. Het is al bijna een week dat Marvin niet is thuis gekomen. De familie Kathusing maakt zich ernstige zorgen. Ze vragen een ieder om naar Marvin uit te kijken.

Ook Politie Nederland heeft een officieel bericht van vermissing gepubliceerd. Bekijk het bericht. Weet je waar Marvin is of heb je hem ergens gezien? Maak dan meteen contact! #Vermist #Nederland #DenHaag #Suriname #MarvinKathusing #opzoek #opsporingverzocht #samen #waarbenje #ikmisje

Vermist

43-jarige Marvin Kathusing uitDen Haag is vermist

Familie Kathusing schreef op Facebook: Onze zoon, broer en oom Marvin Kathusing uit Den Haagis nog steeds vermist. Het is nu al bijna een week. Aan iedereen die iets heeft gezien of gehoord bel alsjeblieft de politie! Help alsjeblieft mee met zoeken. Hij is niet gevaarlijk wel verward. Help ons en geef het alsjeblieft door aan de politie 0800-6070. Mensen met informatie wordt gevraagd de politie te bellen op nummer 0800-6070 of bel de familie 0631070059 of Facebook. Sharing is Caring 🙏

Politie Nederland

Politie Nederland schreef:
Marvin Kathusing 43 jaar
Zaaknummer: 2024102970
Sinds: 02-04-2024
Vermist uit: Den Haag
Lengte: 180-190 cm
Haarkleur: Zwart
Oogkleur: Bruin
Geslacht: Man

De 43-jarige Marvin is sinds dinsdag 2 april 2024 te 08.00 uur vermist uit Den Haag, waar hij het laatst is gezien in de omgeving van de Vruchtenbuurt. Mogelijk is hij vertrokken in de richting van Laakkwartier, Den Haag. Hij is te herkennen aan zijn stevige postuur en is gekleed in een donkere sportbroek, donker shirt en zwarte gympen met witte kenmerken/zool. Hij verplaatst zich mogelijk lopend.

Tip
Heeft u een tip over deze zaak?
Laat het ons weten via het tipformulier van de politie. Klik hier.
Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Vermist Marvin Kathusing in Nederland 56

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media.