Hij is terecht | Paramaribo| Opzoek

opzoek Suriname

Lieve mensen, bedankt voor het het massaal delen van dit bericht?

We waren opzoek naar Jurgen omdat we een verdrietige mededeling voor hem hadden. Mede dankzij jullie konden we hem snel bereiken!  Onze dank is groot! We hebben de informatie en foto’s in het bericht verwijderd! #opzoek #Suriname #Paramaribo #ParamariboNoord #security

‼️Help ons zoeken naar Jurgen uit Paramaribo!!

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media.