43-jarige trucker Bidjaikoemar Mataw tragisch heengegaan | Politie Suriname | Livestream

Bidjaikoemar Mataw Amsterdam Paramaribo 5rr

Een hartverscheurend bericht. Vandaag nemen vrienden en familie afscheid van hun lobi Bidjaikoemar Mataw uit Suriname. Hij kwam zeer tragisch om het leven in het verkeer. Voor velen was hij bekend als Karansa of Mantje.

Er is een livestream voor de mensen die er niet bij kunnen. Die kun je NU bekijken. Bekijk tevens het officiële bericht van de politie en bekijk de foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het tragische verlies. Helpen jullie mee met condoleren? #trucker #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #nederland #vakantie #travel #goedereis

Bidjaikoemar Mataw
Ook bekend als KARANSA of Mantje

Uitvaart
De uitvaartdienst en creamtie vinden plaats op woensdag 3 april 2024. Scroll helemaal naar beneden om de livestream daarvan te bekijken

Foto’s
Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleances voor Bidjaikoemar Mataw uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Politie Suriname schreef: Truckbestuurder laat leven na verkeersongeval aan de Afobakaweg. 43-jarige truckbestuurder heeft op vrijdag 29 maart 2024 na een verkeersongeval op de Afobakaweg het leven gelaten. De politie van Brownsweg kreeg op die dag melding van een verkeersongeval aan de Afobakaweg en deed de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst van de politie werden de betsuurder en zijn mede-inzittende bekneld in de cabine van de truck aangetroffen.

Volgens het voorlopige onderzoek van de wetsdienaren is naar voren gekomen dat W.M. samen met zijn mede-inzittende in een DAF-truck beladen met houtblokken reden over voornoemde weg. Zij kwamen vanuit de richting van Atjoni gaande richting de Afobakaweg. Ter hoogte van km 43 is het voertuig door tot nog onbekende reden van de weg geraakt, waardoor deze met de houtblokken erop omkantelde. Met behulp van de brandweer werden de slachtoffers uit het voertuig gehaald, waarbij de truckbestuurder geen teken van leven meer vertoonde.

Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast, waarna het ontzielde lichaam door een uitvaartbedrijf is overgebracht naar een mortuarium in Paramaribo. Met de ambulance werd de mede-inzittende afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het onderzoek in deze zaak zal worden overgedragen aan de Verkeer Unit van Regio Midden.

Bekijk de livestream:

Bidjaikoemar Mataw Amsterdam Paramaribo 5r

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media.