Onze brada, artiest, rapper Def Rhymz overleden in Nederland | Video | Nieuws

Def Suriname

Niet lang terug deelde hij dat hij ernstig ziek was, en wachtte op een nieuw hart. Maar het mocht niet baten. De Rotterdamse rapper Def Rhymz is er niet meer. Ik ben mijn mattie kwijt. Plaats jouw condoleance of herinnering aan deze fantastische artiest in de comments.

Bekijk het bericht en de bijzondere video (scroll naar beneden) voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder zijn mama, veel power toe. #rapper #nederland #DefRhymz #DennisBouwman

Bekijk onderstaande video met de vele gedeelde foto’s en condoleances: Velen zullen hem missen. We hebben we allemaal met hem en om hem gelachen.

Dennis Bouman, beter bekend als Def Rhymz, leed al lange tijd aan hartproblemen.

Bekend van zijn hits Doekoe en Schudden, vertelde Def Rhymz dat hij wachtte op een donorhart omdat zijn linkerhartklep nauwelijks nog functioneerde. Hierdoor moest hij in de afgelopen vier jaar drie hartoperaties ondergaan, en een steunhart hielp hem om zijn bloedsomloop op gang te houden. “Zonder dit steunhart zou ik er niet meer zijn,” deelde hij vorig jaar in de NandoLeaks-podcast van Fernando Halman.

De problemen begonnen vier jaar terug. “Ik had moeite met ademen, hield vocht vast, ik werd steeds zwaarder. Ik begon te hoesten, alleen maar hoesten, hoesten, hoesten.” vertelde Bouman. Heyt wachten was op een nieuw hart. Maar het mocht niet baten. Later meer

Def Suriname

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media.