59-jarige Roline Manhoef uit Paramaribo overleden | Foto’s | Beri

Roline Manhoef Suriname Nederland

Helpen jullie mee met het troosten van de verdrietige kinderen? Ze moeten veel te vroeg afscheid nemen van hun mama Roline Manhoef uit Paramaribo. Ze was interieur verzorgster bij het Ministerie van Financiën. Velen kennen haar als ‘Doek’.

Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies. #Amsterdam #Paramaribo #goedereis #vakantie #Suriname

Het moment waarop jij stierf toen brak mijn hart in twee.  Eén helft gevuld met pijn en de andere helft stierf mee. Ik lig vaak wakker ’s nachts en denk vol verlangen aan toen jij er nog was. Mijn wangen zijn nat van de tranen. Maar de herinnering aan jou is iets wat mijn hart nooit verlaat

Wij, kinderen en kleinkinderen, maken bekend dat van ons is heengegaan ons geliefde moeder, oma mevrouw;

Roline Rosita Manhoef
Doek

In de gezegende leeftijd van 59 jaar
Zij was werkzaam op het Ministerie van Financiën als interieur verzorgster bij Centraal Betaal Dienst
Zij was dochter van Paul Otmar Manhoef✝ en Carmen Wolfjager
Onze mama was moeder van 4 kinderen en oma van 5 kinderen

Namens de kinderen
Antoine Manhoef en gezin
Letitia Van Kust – Manhoef en gezin
Kimberlij Manhoef
Clifton Manhoef
&
De kleinkinderen
Danaisha Manhoef
Kelisha Manhoef
Jedid-Jah Manhoef
Jaylin van Kust
Sifra van Kust

Uitvaart
De uitvaart wordt nadert bekend gemaakt

Foto’s
Bekijk de vele gedeelde foto’s van Roline Manhoef uit Paramaribo. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Lees ook:

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media.