Hij heeft me gelaten voor de buurvrouw/mijn vriendin | Verhalen | Video | Denise

Buurvrouw Amsterdam Paramaribo verhalen 5

Luister naar het verhaal van Cindy. Ze is boos op haar vent en haar buurvrouw Nuria. Cindy is gedumpt en der vent is nu met de buurvrouw, een vriendin die ze kent sinds haar 12de. Kun je je voorstellen? 

Ze heeft advies van jullie nodig. Ze weet dat ze rustig moet blijven want ze heeft 3 kinderen. Maar het doet pijn. Lees haar verhaal en luister naar de video. Geef het door aan je matties. Wat zou jij doen in zo een situatie? We delen een aantal oude & nieuwe verhalen omdat we bezig zijn met een nieuwe format. Je kan nog steeds advies geven want er zijn meerdere vrouwen als Cindy. PS. Hier een oproep voor Cindy. Kom je ons vertellen over je vent? Is hij nog bij buurvrouw of zijn jullie inmiddels weer bij elkaar? #buurvrouw #man #vrouw #vakantie #Suriname #Amsterdam #Paramaribo #travel

Het verhaal van Cindy en de buurvrouw

Cindy heeft ons haar verhaal geschreven. Cindy is boos, ze wil gaan vechten met haar buurvrouw Nuria. Vechten omdat zij haar vriend heeft afgepakt. Graag wil ze wat advies van jullie. Ze weet dat ze zich koest moet houden want ze heeft 3 kinderen. Maar toch heeft ze moeite om zichzelf in te houden. Bekijken jullie bovenstaande video waarin wij haar anonieme verhaal voorlezen en geven jullie haar wat advies voordat het dramatisch uit de hand loopt.

Abonneer

Vergeet mijn YouTube kanaal niet te volgen, like de video en geef jouw advies als je die hebt. Geef het door aan je matties. U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Jouw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. 

Ivm de privacy van de schrijver, hebben we de namen en foto’s veranderd.

Lees ook:

Buurvrouw Amsterdam Paramaribo verhalen 5
Voorbeeldfoto van Mike Jones

Wil je ook je verhaal delen. App Denise op +31685421200.

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Foto’s | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media.