Onze pa Baltus Struiken uit Paramaribo is overleden – Beri

Baltus Struiken Amsterdam Paramaribo h

Helpen jullie mee met het condoleren van de families Sumter & Struiken en de kinderen van de zeer geliefde meneer Baltus Struiken? Hij is helaas overleden. 

Let op: de uitvaart zal plaatsvinden op ZONDAG, 3 maart 2024 in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies. #Amsterdam #Paramaribo #Suriname #Nederland #goedereis

God is onze toevlucht en sterkte,
Hij is in hoge mate bevonden een hulp in benauwdheden.
Daarom zullen wij niet bevreesd zijn, al verandert de aarde,
al worden de bergen verzet naar het hart van de zeeën.

Baltus Leonel Struiken

Baltus Struiken Amsterdam Paramaribo h

Afzender
Uit alle name families Sumter en Struiken

Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media.