Onze lobi mama Agnes Fredison uit Paramaribo is overleden in Nederland – Beri

Agnes Fredison Amsterdam Paramaribo y

Helpen jullie mee met het condoleren van de kinderen van Agnes Fredison? Ze moesten vandaag afscheid nemen van hun lobi mama in Nederland.

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power toe. #moeder #Nederland #Paramaribo #Utrecht #Suriname #Maarssen #goedereis

Na een leven van liefde en zorg waarin de ander altijd op de eerste plaats kwam is, voorzien van het Heilige Sacrament der Zieken en in volle overgave aan haar Verlosser overleden onze lieve moeder, schoonmoeder en oma

Agnes Carla Fredison

Agnes Fredison Amsterdam Paramaribo y

Geboren Paramaribo, 3 april 1933
Overleden Utrecht, 26 februari 2024

Uitvaart


De uitvaartdienst vindt plaats op zaterdag 2 maart om 12:00 uur bij de Verrijzeniskerk, Reigerskamp 611
in Maarssen. Na de uitvaartdienst is er de mogelijkheid om informeel samen te zijn. Aansluitend zullen wij Agnes naar haar laatste rustplaats begeleiden op de Algemene Begraafplaats, Straatweg 27 in Maarssen. Wij vragen u één bloem mee te nemen die u aan Agnes doet denken. Gelieve een rood accent in kleding te dragen, Agnes hield
niet van zwart.

Namens:
Sandra
Lea en Lloyd
Ingrid en Olaf
Kleinkinderen:
Omayra, Wesley, Aset, ♥


Volg FamilieNieuws! Hét Suriname Magazine van Denise.
Het grote Suriname Platform. Van Paramaribo tot Amsterdam | Nederland | Suriname | Vakantie | Beri | Relaties | Gezondheid | verhalen | Surinaams Eten | Lifestyle | Business | Influencer | Doekoe | Shop
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media.