31-jarige Peter uit Paramaribo tragisch overleden in het verkeer – Politie Suriname

motor rijder Peter Paramaribo Amsterdam r

Wederom een familie in zeer diepe rouw gedompeld na een tragisch verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Lees hier het officiële bericht van de politie na het verlies van deze 31-jarige Peter in Paramaribo (zie foto). Lieve mensen, wees aub voorzichtig in het verkeer. Geef het door aan belangstellenden. #verkeer #Suriname #Paramaribo #motor

Verkeer Paramaribo

Politie Suriname schreef: Motorfietser overlijdt na aanrijding. De 31-jarige motorfietser R.P. (Peter redactie) is op maandag 26 februari 2024 na een aanrijding met een bromfietser aan de Leo Eliazerstraat onderweg naar het ziekenhuis komen te overlijden.

De politie van het bureau Flora kreeg een melding van een aanrijding tussen een motorfietser en een bromfietser op voornoemde locatie en deed de plek aan voor onderzoek. Uit het voorlopige onderzoek van de wetsdienaren is naar voren gekomen dat beide voertuigen over de Leo Eliazerstraat reden.

Peter uit Paramaribo

De motorfietser R.P. kwam vanuit de richting van de Tapoeripastraat gaande in de richting van de Coesewijnestraat, terwijl de bromfietser R.B.(16) in tegenovergestelde richting reed. Op een bepaald moment belandde R.P. vermoedelijk op de rijhelft van zijn tegenligger en kwam daarbij met vrij hoge snelheid tegen de bromfietser aan, met als gevolg de aanrijding.

Zowel de motorfietser als de bromfietser raakten zwaar gewond en werden met de ambulance voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De motorfietser liet echter onderweg naar de SEH het leven, terwijl de bromfietser ter verpleging in de ziekeninrichting is opgenomen.

motor rijder Peter Paramaribo Amsterdam nh
Rust zacht Peter. Foto binnengekomen via Facebook

Het ontzielde lichaam van R.P. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen en zijn beide voertuigen ter herkeuring eveneens door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo.

Lees ook:


Welkom bij FamilieNieuws Beri
Het grootste uitvaart platform voor Nederland & Suriname
Beri | Gezondheid | Anonieme verhalen | Check onze uitvaartgids
Heb je nieuws? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan nog steeds GRATIS. P.s. Wil je je verhaal met ons delen? App het naar +31685421200 en wij plaatsen het anoniem. Adverteren? Goed plan! Laat jouw business zien aan al onze 160.000 volgers op social media.